Bliv endnu bedre til infografik

Vil du være endnu bedre til at visualisere dine budskaber med infografik, så dine fortællinger bliver mere interessante? På kurset får du opgraderet dine kompetencer inden for infografik og du får mere viden om indhold, budskab, målgruppe og placering.

Derfor skal du tage kurset
Ofte er det visuelle elementer i kommunikation, der fanger opmærksomheden, fordi de bryder konteksten op på en indbydende måde og ofte underbygger budskabet.

Men det er vigtigt, at infografik er være mere end en visuel oase i kommunikationen. Indholdet er det vigtigste, og forskellige typer af indhold skal fremhæves på forskellige måder.

På kurset får du opgraderet dine kompetencer inden for infografik. Du bliver du endnu bedre til at bruge typografi, farver og layout i din infografik og placere dem der, hvor de skaber merværdi i forhold til indhold, budskab og målgruppe.

Kurset er oplagt for dig, som har gennemført DMJX-kurset ”Infografik med gratis redskaber”.

Du lærer at:

 • komme et skridt videre med infografik i forhold til den grundviden og erfaring, du har.
   
 • bruge endnu flere af de mange elementer i infografik-programmerne.
   
 • kende de mere avancerede regler for infografik.
   
 • forstå, hvilke infografiske metoder, der virker bedst til forskelligt indhold.
   
 • identificere og spotte de emner, der egner sig til infografik.
   
 • gøre din infografik pænere ved hjælp af typografi, farver og layout.
   
 • kende do’s and dont’s i forbindelse med infografik.

Kurset er for dig
Kurset er særligt udviklet til dig, der enten selv producerer infografisk indhold, bruger andres infografik i dit arbejde eller har ansvaret for det infografiske indhold:

 • Kommunikationsmedarbejdere
 • Grafikere
 • Redaktører
 • Journalister

Det forventes, at du enten har gennemført ”Infografik med gratis redskaber”, da kurset opgraderer kompetencerne derfra. Eller du har en grundlæggende viden om og erfaring med at lave simpel infografik.

Sådan foregår undervisningen
Kurset forløber over to dage, og undervisningen veksler mellem oplæg, øvelser og arbejde med egne projekter. Der tages udgangspunkt i din og de øvrige deltageres arbejdsmæssige virkelighed. 

NB! Før kurset skal du sende en infografik, du selv har produceret. Grafikken bliver brugt som eksempel på kurset, og du kan arbejde videre med den eller starte på et helt nyt projekt.

Medbring bærbar computer med relevante programmer installeret. Husk oplader.

Vi bruger gratis online-redskaber eller Adobe-pakken.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

På kurset møder du

Gert K. Nielsen

Uddannet grafisk designer med praktisk journalistisk redaktørerfaring. Ejer af Emotion, der er specialister i infografik og visuel kommunikation. Efterspurgt underviser med fingeren på den infografiske puls.

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for afmelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram