Skip to main content
Arbejd smartere i InDesign og Photoshop

Arbejd smartere i InDesign og Photoshop

Vil du gerne arbejde smartere og mere effektivt i programmerne?

Du sidder måske som marketing – eller kommunikationskonsulent, eller arbejder som arkitekt, grafiker og designer og har allerede godt styr på de grundlæggende funktioner i InDesign og Photoshop. 

Måske har du arbejdet med InDesign og Photoshop gennem længere tid, uden nogensinde at have lært det fra bunden. Og du har en mistanke om, at dine arbejdsmetoder ikke altid er optimale.

Eller måske er det flere år siden du lærte at bruge programmerne og nu har du behov for en introduktion til alle de nye features i de nye versioner.

Alt det du lærer

I InDesign kan du efter dette kursus styre et stort magasin, en årsberetning eller en bog. Du kan arbejde med tabeller i dine InDesign-dokumenter, du kan lave postkort og mere avanceret informations- og præsentationsmateriale.

I Photoshop er du efter dette kursus kommet et godt stykke videre med billedredigering, og du kan nu fx arbejde med udvidet retouchering, fritlægning af hår og redde et billede, som ellers var til at smide ud.  

I InDesign lærer du at:

 • Bruge genvejene optimalt
 • indstille programmet, så det er lettere og hurtigere at bruge det daglige arbejde
 • håndtere tekst (udvidede funktioner)
 • at trylle med mastersider
 • anvende afsnits-, tegn- og objektformater
 • bruge indrykkede formater (Nested Styles)
 • forstå pennen og de øvrige grafikværktøjer
 • arbejde med tabeller
 • klargøre til PDF

I Photoshop lærer du at:

 • Indstille programmet så det er lettere og hurtigere at bruge i det daglige arbejde
 • justere farver og kontrast
 • anvende justeringslag
 • anvende blandingsmetoder (Blend Modes)
 • fritlægge hår
 • anvende masker

7-8 ugers intensiv læring med personlig coaching 

Kurset løber over en periode på syv-otte uger, hvilket optimerer din mulighed for at indarbejde det, som du lærer på kurset i dit daglige arbejde. 

Jan Elle, som underviser på kurset har udviklet en række online videoer specifikt til kurset, hvor han én efter én gennemgår udvalgte avancerede funktioner i InDesign og Photoshop og introducerer en hjemmeopgave. Mellem kursusdagene får du personlig online coaching via Skype på dine opgaver.

Du skal regne med at bruge ca. 10-20 timer på hjemmearbejde, afhængigt af hvad du kan i forvejen - og dit ambitionsniveau.

Hvem møder du

Jan Elle har undervist i både InDesign og Photoshop i mange år, med mange og meget gode evalueringer til følge.  

Jan Elle har sit eget firma, Pixelle.dk, hvor han gennem 25 år har undervist i grafiske kurser. Han har desuden løst foto- og grafiske opgaver for en række virksomheder, fx. Jensen kurser, Bitspot, Softworld og Folketeatret. Jan er uddannet skuespiller, hvilket giver en sjælden kombination af underholdning og en solid teknisk viden. Som kursist hos Jan er du altid i trygge hænder.

Program

Du får tilsendt kursusprogrammet ca. 2 uger før kursusstart. Udover programmet får du også en lille opgave, som du skal lave inden kursusstart.

Forudsætninger

Du kender InDesign og Photoshop og kan arbejde professionelt med de basale funktionaliteter i begge programmer.

Hvis det er længe siden du har arbejdet i InDesign og Photoshop, eller ikke kender programmerne, så er kurset Grundlæggende InDesign og Photoshop sikkert noget for dig.

 

Prisen omfatter

Prisen dækker undervisning og forplejning på undervisningsdagene. Du skal påregne ekstraudgifter til litteratur og materialer.

 

Kurser

Undervisere på dette kursus

Jan Elle

Jan Elle

Skuespiller ved siden af sin passion som grafisk underviser. Det giver en sjælden kombination af underholdning på et solidt fagligt grundlag. Han arbejder desuden som freelance grafiker og fotograf.

Kontakt os

Har du et spørgsmål?

Ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer eller studievejledere, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt