Akademiuddannelser

Akademiuddannelse i Kreativitet & Design

Kreativitet & Design

Introduktion

Lær at løse alle opgaver i den kreative proces fra idé til færdigt produkt. Uddan dig imens du passer dit arbejde - og få papir på det.

Nye krav til medarbejdere i medie‐ og kommunikationsbranchen

Medarbejderne i medie­‐ og kommunikationsbranchen oplever i øjeblikket store forandringer: Arbejdspladser flytter til udlandet, print nedtones til fordel for det digitale og branchen er generelt under pres.

Mange virksomheder ændrer organiseringen og lader færre medarbejdere udfylde flere jobfunktioner.

Det øger behovet for medarbejdere med opdaterede værktøjer og kvalifikationer.Bliv i stand til at løse alle opgaver i den kreative proces

Med Akademiuddannelsen i Kreativitet og Design får du relevante redskaber til at løse alle opgaver i den kreative proces fra idé til færdigt produkt. Du bliver klædt på til at kunne udarbejde grafisk materiale til både on- og offline medier. Uddannelsen lægger vægt på både teori og praksis, og du får et helt sæt af nye værktøjer, som du kan bruge til at løse nye og mere udfordrende arbejdsopgaver. Med uddannelsen får du også en formel opkvalificering, som gavner dit CV.

Uddannelsen kunne fx være noget for dig som er:

  • Grafiker, typotekniker eller mediegrafiker med en uddannelse, som har et par år på bagen. Styrk dine visuelle virkemidler og få muligheden for at komme ind tidligere i den kreative proces og løfte en større del af design­‐ og kommunikationsopgaverne.
  • Marketingassistent med behov for at lære at arbejde med billedbehandling til virksomhedens nyhedsbreve eller at udarbejde produktark i InDesign.

Et enkelt kursus med nye værktøjer eller en hel uddannelse på dit CV

Du kan følge et enkelt kursus, eller du kan tage en hel Akademiuddannelse i Kreativitet og Design. Med hvert akademikursus får du nye konkrete kompetencer, som du kan bruge med det samme i dit daglige arbejde.

Uddan dig imens du passer dit arbejde

Kreativitet og Design er en deltidsuddannelse, det vil sige at du uddanner dig sideløbende med at du passer dit arbejde.

Eksamensbevis og titel – dansk og engelsk

Når du har afsluttet akademiuddannelsen i Kreativitet og Design, vil du modtage et eksamensbevis fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Uddannelsen giver dig ret til betegnelsen: AK i Kreativitet og Design i medie- og kommunikationsbranchen.

Den engelske betegnelse er: Academy Profession (AP) Degree in Creativity and Design within the Media and Communication Business.

Jeanni Therese Juhl-Andersen

Spørgsmål?

Jeanni Juhl Andersen
77 40 50 74 / jja@dmjx.dk