Service menu

Konkurrence for DMJX-studerende: VIND 5.000 kr.

Kan du få den bedste idé til et foto, et stykke grafik eller typograferet tekst, som kan printes på den første DMJX års T-shirt? OBS! Ny frist: 29. februar.

 

Alle nuværende studerende kan deltage
Alle nuværende DMJX-studerende kan deltage. Du behøver altså ikke at være grafisk designer, men måske er du fotograf eller god til at tegne eller til ord. 

Du skal ikke designe selve T-shirten
Vi er ude efter noget, som kan printes på en hvid unisex T-shirt med korte ærmer. Du skal altså ikke designe selve t-shirten, men vise, hvordan din idé ser ud på en standard hvid T-shirt. Nederst på ryggen kommer der et lille Danmarks Medie- og Journalisthøjskole- logo.

Idéen skal afspejle ”Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016”.
Der er fri leg i forhold til det visuelle, og du kan altså fx aflevere en håndtegning, et stykke grafik, et foto, et stykke tekst, der er sat op med typografi eller en collage. Der er ingen krav til skrifttype, format eller farver.

Dit forslag skal afleveres som .jpg eller .pdf.

Send din idé senest 29. februar
For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til webmaster@dmjx.dk med disse oplyninger: Navn, Studieretning, Semester, Email, Mobilnummer og Navn på fil. Selve filen skal du uploade i Dropbox-mappen på linket herForslaget skal være modtaget senest OBS! BEMÆRK NY FRIST: 29. februar kl. 23.59. 

Jury
Juryen består af kommunikationsafdelingen på DMJX. De indsendte idéer vil blive vurderet ud fra originalitet, æstetik og evne til at repræsentere Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Præmie
Er du den dygtige vinder, modtager du 5.000 skattefrie kroner. Vi offentliggør vinderidéen den 18. marts via DMJX’ Facebookprofil: facebook.com/dmjx.dk

Har du spørgsmål vedr. konkurrencen?
Send en mail til Tina Lassen Gudnitz fra kommunikationsafdelingen.

 

Vi glæder os meget til at se din idé!

 

 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram