Service menu

Jeg er blevet ham manden i huset, som lige kan lave en film

Thomas Kær Mahler er international projektleder i Visit Norway og har taget et kursus i mobilvideo


- Man får de grundlæggende værktøjer og metoder til at kunne optage og redigere på telefonen, og samtidig en hel masse små fif, der tilsammen forbedrer hele produktet, siger Thomas Kær Mahler. Foto: Sofie Amailie Klougart.


- Norge er et meget fotogent land. Som international projektleder ledsager jeg en del presseture og visningsture for journalister og turoperatører. Når vi for eksempel er på vandre, - og cykelture, eller hvis vi prøver river rafting ned ad en brusende elv, er der oplagte billedmuligheder. Dem udnyttede jeg ikke tidligere, hvor jeg primært tog billeder og kun en smule video, som mest bestod af lange, uredigerede klip.

Det var derfor ret oplagt at tage kurset, og jeg synes virkelig, det har været godt.

Det man lærer, kan tages i brug med det samme. Man får de grundlæggende værktøjer og metoder til at kunne optage og redigere på telefonen, og samtidig en hel masse små fif, der tilsammen forbedrer hele produktet.

Nu tager jeg mange små klip og tilsætter måske speak og musik, når jeg redigerer. Det er nemt, det går stærkt, og det hele foregår på mobilen. Og kvaliteten er blevet meget bedre.

Jeg er begyndt at bruge væsentligt mere video. Ikke bare fra mine 40 årlige rejsedage i den norske natur. Men også fra messer og andre begivenheder, hvor jeg måske tidligere ville skrive en længere artikel til vores blog. Nu laver jeg en god video på 1 minut i stedet.
 

Min chef kan se, at det er brugbart, og jeg er blevet ham manden i huset, som lige kan lave en film. Det har jeg det godt med, for jeg synes, det er sjovt, og kan godt lide at nørde med det.


Thomas Kær Mahler er international projektleder i Visit Norway. Foto: Sofie Amailie Klougart.


 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram