Service menu

Jeg bruger alle rådene i hverdagen

Jeanne Sneftrup er selvstændig med eget kommunikationsbureau og har taget kurset Skriv effektivt og bedre


- Det er gået stærkt med at ændre på rutinerne, siger Jeanne Sneftrup. Foto: Sofie Amalie Klougart
 

- Som cand.ling.merc. er jeg vant til at arbejde med tekst og kommunikation. Jeg skriver mange nyhedsbreve og artikler, men har tit brugt lang tid på teksterne og er kommet til at lave overspringshandlinger. Derfor jeg syntes jeg, jeg havde brug for råd til skriveprocessen og til at få de rigtige budskaber frem.

På kurset har jeg fået træning og råd, som jeg har kunnet bruge med det samme.

Et af de bedste råd handler om bare at skrive. Man skal vente med at rette kommaer, eller skrive den perfekte overskrift, til man har skrevet teksten. Det har gjort mig meget hurtigere.

Et andet råd handler om at bruge tid, inden man skriver, på at tænke igennem, hvad tekstens hovedbudskab er, og hvad man gerne vil fortælle som underbudskaber.

Skriv, når du skriver og tænk, når du tænker, sagde vores dygtige underviser, Maria Larsen.

Endelig synes jeg, jeg har forbedret mit sprog på kurset. Vi har snakket om at skrive mere aktivt og levende og også haft nogle gode øvelser, hvor vi fik feedback fra hinanden. Det var virkelig lærerigt. I det hele taget var det godt at være på kursus med ligesindede.

Jeg bruger alle rådene i hverdagen, og det bedste er, at jeg bruger dem uden at tænke over det. Det er gået stærkt med at ændre på rutinerne, og jeg synes, jeg skriver mere koncentreret, hurtigere og bedre.


Jeanne Sneftrup er selvstændig hos JS Kommunikation. Foto: Sofie Amalie Klougart
 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram