Service menu

Der skal pauser til for at blive ved med at være kreativ

Pil Bloch Duus er grafisk assistent på Sunrise Reklamebureau og har taget et akademikursus i Den Kreative Proces


- Noget af det, jeg har taget med mig fra kurset er, at kreativitet har mange facetter, og at man kan være kreativt begavet på mange måder. Foto: Sofie Amalie Klougart.
 

- Jeg har siddet i samme stilling i mange år i et firma, der har rykket sig voldsomt. Det samme har hele branchen.

Jeg er blandt andet begyndt at efteruddanne mig for at følge med i udviklingen og for at få nogle kompetencer, som kan være med til at give mig nye muligheder i virksomheden.

Det at komme på skolebænken har været en øjenåbner. Man kommer ud af andedammen og får kigget lidt bredere på sit fag. Man får sat sin kunnen i forhold til noget andet og ser, at man kan en masse. Og så lærer man selvfølgelig noget og får nye værktøjer.

Noget af det, jeg har taget med mig fra kurset ’Den kreative proces’ er, at kreativitet har mange facetter, og at man kan være kreativt begavet på mange måder. Man kan bruge de ting, som allerede er opfundet, på nye måder. Man behøver ikke at genopfinde den dybe tallerken hver gang.

Og så er jeg også blevet bevidst om, at der skal pauser til for at blive ved med at være kreativ.
Man kan ikke bare sidde i et kørende godstog hele tiden. Man skal stoppe op en gang imellem. Kreative pauser kan være lange, men de kan også være korte og tages alle mulige steder, for eksempel mens man cykler eller står i vaskekælderen.

Jeg har mødt en masse mennesker med forskellige baggrunde. Det har været interessant at snakke med andre end dem, man sidder sammen med hver dag, og se og høre, hvad de laver og, hvordan de arbejder. Det har givet et godt netværk, som jeg også har glæde af her bagefter.

Det at læse videre er noget, jeg gerne har villet længe. Jeg har haft lyst til at få nye kompetencer og papir på, at jeg også kan noget.
Det får jeg, og jeg håber at bruge kurset i en hel akademiuddannelse.
 


Pil Bloch Duus er grafisk assistent på Sunrise Reklamebureau. Foto: Sofie Amalie Klougart.

 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram