Infografik til web og mobil med gratis redskaber

På dette kursus lærer du og dine kolleger hurtigt og nemt at lave visuelt indhold til web, som jeres brugere vil elske. Og hvem siger, at jeres rapporter om projekter kun skal ud på papir?

Digitale platforme bliver mere og mere visuelle, og brugerne vil have visuelt indhold.

Billeder, infografik, interaktive kort, tidslinjer og visualiseringer af data hjælper jeres brugere til at se historien for sig. Så de får overblik og sammenhæng på et øjeblik. Det gælder også, hvis I vil afrapportere projekter og undersøgelser på nettet.

Og ikke mindst: Visuelle elementer øger chancen for, at brugere og kunder deler jeres indhold på de sociale medier.

På kurset lærer I, at

  • omsætte data fra et regneark til grafik med kurver, søjler eller lagkagediagrammer – også med live opdatering
     
  • lave interaktive fotos eller illustrationer, dvs. grafik, hvor dine brugere kan spadsere rundt og få information i form af tekst, billeder, video og lyd
     
  • lave interaktive tidslinjer og storymaps til hvornår- eller hvor-skete-hvad-fortællinger, hvor grafikken hjælper jeres brugere igennem tid og rum

Målgruppe
Kurset retter sig mod offentlige organisationer og private virksomheder, herunder konsulentfirmaer. Deltagerne kan fx være webredaktører, webgrafikere, journalister og medarbejdere, der formidler i og uden for kommunikationsafdelingerne.

Kurset er oplagt for afdelinger og virksomheder, der vil fra papir til web og mobil, når de afrapporterer projekter og undersøgelser.

Arbejdsform
På hands-on kurset får I en række relevante gratis-programmer i hænderne – eller rettere på computeren. Vi regner med, at I bruger egne bærbare computere. Vi regner også med, at I er klar til at oprette diverse gratis konti hos webtjenester.

Pris:
Vi tilbyder kurset som en- eller to-dags, så det passer til jeres behov. Prisen for en dag er 25.900 kr. + moms, mens to dage koster 43.900 kr. + moms.

Prisen omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus, materialer og transport.

Som udgangspunkt holdes kurset hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16.

Hvis I vil holde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram