Bedre mobilvideo

På dette kursus lærer I at producere video med jeres smartphone; hurtigt, nemt og i høj kvalitet.

I dag er det muligt at optage video af meget høj kvalitet – også på en mobil. Alligevel er mange stadig usikre på at bruge mobilvideo professionelt. Men det er en skam, for mobilvideo kan bruges som fortælleværktøj i mange sammenhænge.

Kurset er intensiv træning i at lave videoproduktioner i god kvalitet både indholdsmæssigt og teknisk.

På kurset lærer I at:

  • lave videooptagelser under hensyn til kameraets begrænsninger
  • redigere videoer - både på mobilen, på en iPad eller på Youtube
  • sende videoer direkte fra mobilen - både til Youtube eller til en server
  • anvende tilbehør som ekstern mikrofon, stativ, etc.
  • opsætte din telefon og gennemføre livestreams fra mobilen

I lærer samtidig at håndtere de udfordringer, der er forbundet med et mobilkamera, eksempelvis lyden. Dårlig lydoptagelse er lig med dårlig video, og I skal vide, hvordan I løser udfordringen med lyd for at forbedre jeres videoklip.

Med en smartphone i lommen har I en unik mulighed for at lave fine videoklip, der kan bidrage effektivt til virksomhedens formidling på nettet. Efter kursusdagen er I i gang med at producere videoklip, redigere dem let på telefonen og uploade dem til nettet.

Målgruppe
Kurset et målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, hvor medarbejdere ønsker at formidle deres viden, nyheder og dokumentation med video. Det kan være på hjemmesiden, i rapporter, på sociale medier osv.
 
Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser på medbragte mobiltelefoner. Kurset kan suppleres med individuel rådgivning og feedback på videoer som I producerer efter kurset. Kurset tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Det gælder både tidspunkt og længde, men også i hvilket omfang undervisningen skal tage afsæt i jeres mål med brug af mobil video.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms.

Som udgangspunkt afholder vi kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 12. Hvis I ønsker at afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles afdeling for efteruddannelse, UPDATE, er Nordens største udbyder af kurser inden for journalstik og kommunikation. Mere end 4.000 kursister gennemfører hvert år korte kurser eller længerevarende kompetencegivende forløb. Vi har også mange års erfaring med at lave korte og intensive kurser for organisationer og virksomheder.

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram