Kurser 2020
#dmjx
dmjx.dk/blivopdateret
Efter- og videreuddannelse

Bliv opdateret

Vores kurser er udviklet af engagerede specialister i samarbejde med undervisere, som enten arbejder på DMJX eller ude i den virkelighed, det hele handler om.

Find dit kursus her

Vælg mellem
100 kurser

Se de kurser som passer til dig, der

Til dig der arbejder professionelt med kommunikation
*sådan får din kollega 20% rabat Medarbejdere med en stærk kommunikationsfaglighed er attraktive. På DMJX har vi fokus på både praktisk arbejdshverdag og teoretisk faglighed, når vi tilrettelægger vores efter- og videreuddannelsestilbud til dig, der arbejder professionelt med kommunikation. Find din opdatering her.
Til dig der arbejder professionelt som journalist
*sådan får din kollega 20% rabat På DMJX kender vi branchen og de udfordringer du som journalist møder. Faget er i konstant udvikling og det stiller krav til dine kompetencer og omstillingsparathed. Få styrket din faglighed med en opdatering her.
Til dig der er grafiker og designer
*sådan får din kollega 20% rabat Brancheglidning og øget efterspørgsel på det digitale område stiller krav til bredere kompetencer. Bliv endnu skarpere til det, du i forvejen gør godt, og forøg din værdi i den grafiske og kreative branche. Find din faglige opdatering her.
Til dig der vil formidle visuelt
*sådan får din kollega 20% rabat Visuelle virkemidler styrker dit budskab. Lær at formidle kreativt og forståeligt ved hjælp af tekst, billeder og grafik. Vi arbejder praksisnært og med udgangspunkt i dine professionelle behov. Få opdateret dine kompetencer her.
Til dig der vil producere bedre indhold til SoMe
*sådan får din kollega 20% rabat Kurser, som gør dig bedre til at arbejde praktisk og strategisk med formidling på web, sociale medier og mobile platforme. Få din opdatering her
Til dig der vil skrive bedre
*sådan får din kollega 20% rabat At skrive er ingen kunst, men et håndværk, alle kan lære. Få dine budskaber tydeligt frem, og gør dine tekster behagelige at læse. Find din opdatering her
Til dig der vil producere og publicere foto, video og lyd
*sådan får din kollega 20% rabat Kurser til dig, der skal bruge foto, lyd og video i dit kommunikationsarbejde. Altid med dygtige branchefolk som undervisere og masser af hands-on øvelser. Få opdateret din værktøjskasse her
Til dig der vil være skarpere på branding og markedsføring
*sådan får din kollega 20% rabat Strategisk, taktisk og operationelt med udgangspunkt i din arbejdsdag. Kurser for dig, der er erfaren, og for dig, der er ny i faget. Find din opdatering her
Til dig der vil bruge journalisternes værktøjer
*sådan får din kollega 20% rabat Alle kan drage nytte af redskaber og metoder fra den journalistiske værktøjskasse. Få en opdaterings hos os, og tag de nye værktøjer med hjem til din arbejdsvirkelighed.
Til dig der vil udvikle dig som leder og iværksætter i mediebranchen
*sådan får din kollega 20% rabat Projektstyring, ledelse og innovation kræver overblik, indsigt og viden. Vælg mellem kurser på mange niveauer, men altid med udgangspunkt i arbejdssituationer i mediebranchen. Find din opdatering her.