Quick-and-dirty Facebooktip

Dine bedste venner "in real life" behøver ikke at være dine bedste Facebook-venner.

Styr dine nyheder på Facebook.
af d. 30.09.2015 i Viden

For mange af os er Facebook blevet en blanding af privat og fagligt. Vi følger med i venners og families hverdag - men vi følger også med i, hvad der rører sig i virksomheder, organisationer og lignende. Faglig leder for sociale medier, Kristian Strøbech, har et hurtigt tip, hvis du i virkeligheden er mere interesseret i det faglige end i billeder af bagværk og babyer. 

Facebook giver dig mulighed for at sortere venner i ”Nære venner” og ”Bekendte”.
Mange er tilbøjelige til at lade opdelingen diktere af virkelighedens verden og pli, hvorfor moster Karen er en "Nær ven", mens den interessante, men lidt fjernere bekendte, der altid kommer med relevante opslag, er - en "Bekendt".

På Facebook er opdelingen imidlertid med til at bestemme, hvor mange opslag, du ser fra en person. Så gør de interessante personer, der deler nyheder og deltager i diskussioner om de emner, du interesserer dig for, til "Nære venner", og moster Karen til en "Bekendt" (hvis du nu ikke synes, det er voldsomt interessant, hvad hun deler).

Du behøver jo ikke fortælle andre, hvordan du har sorteret dem.

Sådan gør du:
1. Klik ind på din egen Facebookprofil
2. Klik på kategorien "Venner" i venstre kolonne
3. Før musen hen over "Venner"- knappen til højre ud for hver af dine venner, hvilket giver dig mulighed for at ændre personens status fra "Venner" til enten "Nære venner" eller "Bekendte".

 

Kategori:  Viden

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram