Podcast: Gratis viden, ny bog og kursus til dig, der vil med på (lyd)bølgen

Masser af gratis råd, viden og inspiration fra Podcast-underviser Dorte Palle, som er aktuel med Podcastbogen og et kursus, hvor du kan lære at lave Podcast fra A til Z

af Dan Hansen d. 12.04.2019 i Viden

Podcast er populært som aldrig før. Ikke bare at lytte til. Men også at producere.

Dorte Palle, som du måske husker fra Det elektroniske barometer eller P4 i P1 er en af landets førende eksperter, underviser og producenter i Podcast.

Hun og Tor Arnbjørn har netop udgivet Podcastbogen ved vores forlag Ajour.

Læs mere og køb Podcastbogen

I forbindelse med bogudgivelsen har de også lavet podcastserien Sig noget bedre for dig, som vil have gratis og inspirerende viden om, hvordan man laver fantastiske Podcast.

Her kan du lytte til Podcast-serien Sig noget bedre

Dorte Palle er samtidig underviser på vores populære kursus Podcast A til Z – sådan kommer du i gang, som er særligt udviklet til dig, der arbejder som journalist, kommunikatør eller med markedsføring – og ønsker at kommunikere via Podcast, men mangler en affyringsrampe til at komme godt i gang.

Rigtig mange af vores tidligere kursister har lavet deres egne podcast-serier om eksempelvis udsatte børn, fodbold og klassisk musik.

Her kan du læse mere og tilmelde dig kurset Podcast A til Z – sådan kommer du i gang

Kategori:  Viden

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram