Ny bog: Sociale medier

DMJX-forsker Jakob Linaa Jensen er sammen med Jesper Tække aktuel med ny bog om, hvordan mennesker og samfund ændrer sig i takt med de sociale mediers indtog

af Dan Hansen d. 18.01.2018 i Viden

Sociale medier har fået en enorm indflydelse på det moderne menneske og samfund - i hverdagen, i familien, i skolen, på arbejdspladsen og i det politiske liv, samt hvad angår forbruget af nyheder.

I SOCIALE MEDIER præsenterer Jakob Linaa Jensen, som er docent i sociale medier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – sammen med Jesper Tække - en både historisk, sammenhængende og bred analyse af sociale mediers gennemsyring af samfund og menneskeliv. I et lettilgængeligt sprog, men med forskningsmæssigt belæg, viser de, hvordan mennesker og samfund ændrer sig i takt med de sociale mediers indtog.

SOCIALE MEDIER kan læses af enhver med interesse for dagens samfund, men kan også bruges på en bred vifte af uddannelser. Alle kapitler er introduktioner til deres emner og rummer forslag til uddybende litteratur.Bogen er udgivet af forlaget Samfundslitteratur og kan købes i Ajours boghandel

Kategori:  Viden

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram