MediaJournal blåstemplet af UC Viden

Artiklerne i DMJX’ nye onlinetidsskrift MediaJournal tæller med i det såkaldte vidensregnskab. UC Viden har valgt at medregne artiklerne under kategorien "Andre publikationer".

af Dan Hansen d. 20.12.2018 i Viden

Professionshøjskolernes vidensdatabase, UC Viden, har valgt at tildele artiklerne i højskolens online tidsskrift MediaJournal en "Rating 1". Det betyder, at artiklerne tæller med i DMJX’ officielle vidensproduktion - under "Andre publikationer" i vidensregnskabet.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole lancerede tidsskriftet i oktober 2018. Og de foreløbigt 7 artikler løfter dermed antallet af DMJX-publikationer på ”næstøverste” hylde i årets regnskab.

Et af formålene med at etablere mediet var – ud over at dele viden med omverdenen - netop at øge den officielle vidensmængde.

Næste etape bliver nu at få etableret et hjørne af MediaJournal med ekstern peer-review - samtidig med, at muligheden for at skrive artikler på "Andre publikationer"-niveauet bibeholdes.

Kategori:  Viden

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram