Gratis samtalesalon: Konstruktive nyheder og revitalisering af journalistikken

Deltag i samtalen om konstruktive nyheder på Dokk1 i Aarhus

af Dan Hansen d. 9.10.2018 i Viden

Tankerne om konstruktive nyheder kaldes en megatrend i stadig flere lande, hvor medier kæmper med fald i troværdighed, oplag, indtægter og meningsfuldhed.

Danmark og Holland er i front på en global konstruktiv bevægelse, der skaber resultater og tro på fremtiden for journalistik og troværdige medier.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole inviterer i samarbejde med Constructive Institute, hvor du kan blive klogere på trenden, udviklingen og resultaterne - og få gode råd og konstruktive tips til bedre journalistik. Samtalesalonen foregår på Dokk1 (er flyttet fra Constructive Institute grundet stor tilmelding) onsdag den 24. oktober kl. 16.30-18.30.


Vi byder på en forfriskning og mulighed for at netværke.

Du møder Ulrik Haagerup, direktør for Constructive Institute på Aarhus Universitet, og Liesbeth Hermans fra Winsheim Universitet, som er kendt som værende en af verdens bedste professorer i constructive journalism.

Det er gratis at deltage, og du skal melde dig til via Billetto senest d. 18. oktober 2018.

Samtalesaloner

I forbindelse med Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles 75 års jubilæum arrangerer vi hele året en månedlig samtalesalon sammen med gode samarbejdspartnere.

dmjx.dk/samtalesaloner kan du læse mere og følge med i kalenderen og programmet, som løbende bliver opdateret.

Kategori:  Viden

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram