3 tips: sådan kommer du i dialog med dine brugere

Al begyndelse er svær. Men når du først får taget hul på dialogen med dine brugere, vil du opleve det som en stor lettelse. Journalist og konsulent Peter From Jacobsen hjælper dig i gang.

af Mads Emil Wivel d. 26.06.2020 i Viden

”Den der distance, de fleste medier og virksomheder stadig har til deres brugere. Når den bliver nedbrudt, er det ofte en mindre åbenbaring for folk. Det gælder på tværs af journalist- og kommunikationsbranchen.”

Det fortæller journalist og konsulent Peter From Jacobsen, der underviser på kurset I samspil med brugerne. Selvom tilløbet til at indlede en dialog med dine brugere ofte er lang, understreger Peter, at det ikke kræver en kæmpe indsats at komme i gang.

”Start i det små. Ring til en af dine kunder og spørg om vedkommendes tanker om dit produkt. Det bliver en øjenåbner for dig.”

Kolossal viden

Det vigtigste er at få brudt barrieren. Blot en lille spørgeskemaundersøgelse eller interviewrunde kan være utrolig værdifuld.

”Bare 6 små interviews kan give dig en kolossal viden og en retning for, hvor du skal bevæge dig hen. En retning, man kan famle i blinde efter til utallige interne møder – uden at blive klogere.”

Her er Peter From Jacobsens 3 tips til at gå i dialog med dine brugere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategori:  Viden

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram