Skip to main content

TVM-studerendes videoportrætter af Zoo-medarbejdere bruges til employer branding

En række eksamensopgaver fra Tv- og Medietilrettelæggelse bruges nu som employer branding-indhold på Zoologisk Haves sociale medier.

En række eksamensopgaver fra Tv- og Medietilrettelæggelse bruges nu som employer branding-indhold på Zoologisk Haves sociale medier.

På uddannelsen i Tv- og Medietilrettelæggelse får de studerende nogle omfattende evner indenfor storytelling, som kan sættes i spil på mange forskellige måder.

Et nyligt eksempel er en eksamensopgave fra forløbet Corporate Communication, der blev lavet i samarbejde med Zoologisk Have i København. De studerende fik en opgavebeskrivelse fra Zoo - et brief - der gik ud på at lave videoer til employer branding på Zoologisk Haves kanaler på sociale medier. Med det formål at brande organisationen som et godt sted at arbejde.

På forløbet blev der produceret i alt 16 videoer af de studerende, og Zoologisk Have var så vilde med resultat, at de bad om lov til at bruge dem alle sammen. Flere af videoerne er således efterfølgende blevet delt på fx Zoo's LinkedIn-profil som et led i deres kommunikationsarbejde.

Undervisningen på forløbet i Corporate Communication, der ligger på 3. semester, består af en teoretisk del med en introduktion til kommunikationsarbejdet i organisationer og en praktisk del med en case, der løses i samarbejde med en virksomhed som fx Zoo. I løbet af faget lærer de studerende således at bringe deres kompetencer indenfor storytelling i spil i konkrete kommunikationsprojekter på baggrund af en forståelse for en organisations værdier og kommunikationsstrategi.

Læs mere om uddannelsen i Tv- og Medietilrettelæggelse.