Skip to main content

Hvordan ser en uddannelse egentlig ud?

15.02.2021

DMJX-studerende fra Interaktivt Design har fortolket vores uddannelser visuelt.

 

Animerede film, der beskriver uddannelserne

Lav en animeret film, der på 30 sekunder viser os, hvad uddannelsen handler om. Og gør det i skolens nye brandidentitet. Sådan lød opgaven fra højskolen til en flok studerende fra Interaktivt design.

Og selv om vores studerende nok har gode forudsætninger for at kende til de ni uddannelser, som DMJX udbyder, så var det lidt af en opgave at finde helt ned i DNA'et og ramme præcist den selvopfattelse, som eksempelvis journalister, fotojournalister, TVM'ere  eller kommunikatører har omkring dem selv og deres fag.

Et team på fem ID-studerende fra årgang 18-22 har udviklet, designet og animeret filmene. I første omgang til brug ved højskolens januar-dimission, der blev afviklet online for dimittender fra Journalistik, Kommunikation, Fotojournalistik og Tv- og Medietilrettelæggelse. De studerende er Louise Hansen, Matilde Raaby, Sari Miettinen, Oliver Claes Petersen og Charmaine McLean.

De sidste film for Kreativ Kommunikation, Grafisk Design, Interaktivt Design, Fotografisk Kommunikation og Medieproduktion og Ledelse bliver færdige til sommer-dimissionen 2021.

Lønnen fra opgaven går til en fælles klassekasse og skal  - hvis corona-restriktionerne bliver løftet i nær fremtid - omsættes til en studietur for hele ID-holdet.