Vibeke Borberg ny områdechef for Forskning og Udvikling

Vibeke Borberg, som siden 2014 har været forskningschef i medieret på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, er med virkning fra 1. november udnævnt som områdechef for Forskning og Udvikling på højskolen

af Dan Hansen d. 1.11.2016 i Historier

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har udnævnt Vibeke Borberg til områdechef for Forskning og Udvikling.

Vibeke Borberg, som er ph.d. i retsvidenskab og har en mangeårig erfaring som advokat, vil dermed stå i spidsen for den fortsatte udvikling af forskning og samarbejder, der gør en forskel i en medieverden i hastig forandring.

- Vi er glade for, at Vibeke har ønsket at påtage sig denne opgave. Hun har leveret en stor indsats på det mediejuridiske område, der historisk har været en af højskolens grundpiller, og har blandt andet løftet og udviklet dette, siger Trine Nielsen, direktør for Uddannelse og Viden på DMJX.

Fortsat ansvarlig for medieret
Vibeke Borberg har siden 2014 været højskolens chef i medieret. Stillingen som områdechef er tilrettelagt sådan, at Vibeke Borberg fortsat bestrider opgaverne som ansvarlig for medieret – herunder som kontaktperson for de mange medier, der dagligt henvender sig for at få bistand.

Borberg understreger, at samarbejde er et nøgleord i en medieverden, hvor udviklingen lige nu sker med en hidtil uset hastighed. Og at det gælder både internt og eksternt.

- Jeg er heldig at have kolleger, som er blandt de bedste på deres felt, og som tilbyder et fagligt miljø, de fleste kun tør drømme om, og det er en stor glæde at få lov til at stå i spidsen for en afdeling, som har sat sit tydelige fingeraftryk på medieforskningen i Danmark, fortæller Vibeke Borberg.

- Det er vigtigt for mig, at vi er fælles om at løfte opgaven med at videreudvikle området, og at alle inddrages på den ene eller anden måde. Samspillet mellem de forskellige fagligheder og kompetencer kan skabe et videnscenter, som vil gøre en forskel både på skolen og i omverdenen, siger hun.

Forskningslektor Flemming Svith har sagt ja til at løfte forskellige opgaver og dermed bistå Vibeke Borberg i arbejdet.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram