Storpolitisk sportskonference dækkes af 8 internationale studerende

Alle platforme og flere nye fortællemetoder tages i brug i dækningen af konferencen Play the Game, som vil fremme åbenhed, demokrati og frihed i sportens verden

af Dan Hansen d. 24.11.2017 i Historier

Hard Fun!
Sådan beskriver underviser Asbjørn Slot Jørgensen den udfordring, som 8 internationale studerende på DMJX har givet sig selv fra på søndag den 26. november og frem til 30. november.

Sammen med underviseren drager de til Eindhoven i Holland for i løbet af 5 dage at dække den sportspolitiske konference Play the Game.

Play the Game afholdes hvert andet år med deltagelse af nøglepersoner fra den internationale, politiske sportsarena - og arrangeres af Idrættens Analyseinstitut under Kulturministeriet. Formålet er blandt andet at fremme transparens, demokrati og frihed i sportens verden.

Masser af live og video på web og sociale medier
Dækningen kommer til at foregå på Facebook, Twitter og Instagram, og der vil blive eksperimenteret med korte videoindslag, livestreaming og flere andre fortælleformer som supplement til de mere klassiske Tweets og webbaserede artikler.

De 8 studerende udgør 1/3 af det internationale hold, som lige nu deltager på forløbet om Medier og International Politik. Forløbet og nogle efterfølgende skriftlige opgaver fungerer som afløser for det klassiske semesterprojekt, som holdets resterende 16 studerende skal gennemføre.

- Det bliver meget spændende og sikkert også rigtig hårdt, men vi glæder os utroligt meget, fortæller Asbjørn Slot Jørgensen, hvis rolle på konferencen primært er at være ansvarlig underviser i redaktionslokalet.

- Vores dækning fungerer som supplement til den almindelige konferencedækning. Et stort supplement, som forhåbentlig betyder, at konferencen kommer ud til et større og bredere publikum. For vores studerende er det en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på en stor, politisk begivenhed, som ligger i grænsefladen mellem medier og sport, siger Asbjørn Slot Jørgensen.

Her finder du alle historierne fra på søndag:
Facebook
Twitter
Instagram
Web

Som bonusinfo kan det nævnes, at de 8 studerende kommer fra 5 forskellige kontinenter.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram