Stashed - et nyt visuelt magasin fra DMJX-studerende

Nyt blad er en oplevelse for øjet og en kreativ tværfaglig platform for studerende på DMJX i Emdrup.

af d. 31.10.2019 i Historier

Helt analogt og mest til øjet, når man bladrer sig igennem. Første udgave af magasinet Stashed er trykt på papir. Et nyt magasin, som er produceret af 12 studerende fra de fire forskellige linjer fra Visuel Kommunikation på DMJX i Emdrup. Idéen til at lave Stashed Magazine kom ifølge redaktionen selv, fordi der manglede en frivillig, kreativ og kollaborativ platform for studerende på DMJX i Emdrup.

For selv om undervisningen på højskolen byder på mange kreative og praktiske opgaver, så har de studerende savnet en mulighed for at arbejde sammen på tværs af linjerne og skabe større og mere komplekse projekter sammen. Stashed er en mulighed for at vise de individuelle kreative projekter, som de studerende arbejder på i forbindelse med eller sideløbende med studerende. Men det er også muligheden for at skabe et produkt, der kan få de visuelle idéer til at leve andre steder end i det digitale.

- Vi arbejder netop med at udkomme analogt for at blive klogere op og udforske de muligheder, der ligger i printet, siger Emma Egede Skafte, der er med i redaktionen.

Lige nu udkommer magasinet kun analogt og det skal udkomme to gange om året. På længere sigt håber redaktionen bag Stashed, at det også kan udkomme på en digital platform og komme længere udenfor DMJX's mure. Forhåbningen er at bladet kan blive et medie fra DMJX til resten af branchen. Med andre ord en mulighed for at vise omverdenen, hvem DMJX er, og hvad højskolens studerende kan præstere.

Stashed Magazines redaktion består  lige nu af 12 dedikerede studerende fra Visuel Kommunikations fire linjer, grafisk design, kreativ kommunikation, interaktivt design og fotografisk kommunikation. Men tanken er, at de andre DMJX-uddannelser på sigt også kan være med . Stashed kan købes på DMJX i Emdrup for en flad 50'er. Men projektet er presset på financieringen og derfor forsøger redaktionen at rejse penge til næste nummer, der skal udkomme i første halvdel af 2020. Ønsker man at støtte projektet ved at købe et eksemplar af Stashed kan man skrive til Emma Egede Skafte på emegsk@mail.dmjx.dk.

 

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram