Skarp salgsprofil skal kommercialisere kursusudbud til medie- og kommunikationsbranchen

Sussi-Ulrikka Seltoft Bergh er ny Chef for Kurser og Videreuddannelse på DMJX

af Dan Hansen d. 20.12.2018 i Historier

Det bliver en leder med en skarp salgs- og marketingprofil, som fremover skal stå i spidsen for udviklingen og udbredelsen af Kurser og Videreuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ny chef per 1. januar er 52-årige Sussi-Ulrikka Seltoft Bergh, som kommer fra en stilling som PR og Marketing Manager hos vikar- og rekrutteringsbureauet Moment.

Hun har tidligere haft samme funktion hos DAY Birger et Mikkelsen og kan blandt andet også skrive bureauansvarlig for Promedia, kontaktdirektør hos Mediacom og businessmanager hos konsulentvirksomheden Maul på cv’et. Hun har desuden haft forskellige stillinger hos Politiken Salg.

Den nye chef for Kurser og Videreuddannelse får nu ansvaret for at udvikle kursusudbuddet inden for DMJX’ branchekurser til virksomheder og medarbejdere i hele medie- og kommunikationsbranchen.

- Jeg har en udpræget udefra-og-ind-tankegang, og det jeg kan er at kommercialisere de mange gode produkter og den faglige viden, som Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er fyldt med. Vi skal være meget bedre til ikke bare at stille varer frem på hylden, men at kende kunderne og pakketere produkterne efter deres behov. Vi skal udbrede alt det, skolen kan til en større målgruppe og så skal vi selvfølgelig se på, hvilke muligheder der er inden for behov, vi ikke allerede dækker, siger Sussi-Ulrikka Seltoft Bergh.

- Kommunikation er fantastisk – hvis det bruges godt. Og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er nogle af dem, der ved mest om, hvordan både medievirksomheder og virksomheder uden for branchen kan formidle og kommunikere bedst muligt. Jeg har siddet på den anden side af bordet i mange år og ved, hvad markedet har brug for. Jeg ser meget frem til at flytte plads og være bindeled mellem behov og de bedste produkter, siger hun.

Sussi-Ulrikka Seltoft Bergh er uddannet i banksektoren og har bygget oven på med en HD og en merkonomuddannelse samt adskillige ledelseskurser.
Privat bor hun nord for København med mand og fire sammenbragte døtre.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram