Så er grundstenen lagt i Aarhus

Ejendomschef Jesper Pedersen for Forskningsfondens Ejendomsselskab præsenterede de ting, der blev nedlagt sammen med grundstenen - herunder et eksemplar af studenterbladet Illustreret Bunker
af Dan Hansen d. 5.04.2018 i Historier

Lige nu er der kun et stort hul. Men inden for de næste knap to år skyder Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles nye campus i Aarhus op på Katrinebjerg, og torsdag 5. april blev endnu en milepæl i byggeriet nået: Grundstensnedlæggelsen.

De tre grundsten blev nedlagt af Lisbeth Knudsen, formand for DMJX, Jørgen Lang, direktør for Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S (FEAS), og Jesper Hjorth, regionsdirektør for Jylland ved totalentreprenøren Jørgen Friis Poulsen A/S. Og sammen med grundstenen nedlagdes også:

  • Et eksemplar af dagens Jyllands-Posten og Aarhus Stiftstidende i både trykt og elektronisk form
  • Et eksemplar af den seneste udgave af studenterbladet Illustreret Bunker i både trykt og elektronisk form
  • Invitationen til grundstensnedlæggelsen
  • Eksemplarer af Danmarks gældende mønter
  • Byggeriets hovedtegninger i elektronisk form
  • Dagsorden og bilag fra bestyrelsesmødet på DMJX, der blev holdt samme dag
  • Den skriftlige dokumentation fra højskolens igangværende institutionsakkreditering (godt 3.700 sider) i elektronisk form.

Du kan læse mere om byggeprojektet her.


De tre grundsten blev nedlagt af Lisbeth Knudsen, bestyrelsesformand for DMJX, Jesper Hjorth, regionsdirektør ved Jørgen Friis Poulsen A/S, og Jørgen Lang, direktør for FEAS.

 

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram