Prisvindende kreativ duo fortsætter sejrsgang med BA-projekt

Magnus Mynderup-Bjørnshave Hansen og Thomas Jørgensen Parastatidis fik ikke bare 12 for deres BA-projekt, men også et rejselegat for årets bedste BA-opgave på Kreativ Kommunikation ved sommerens dimission. Nu har projektet, som anviser en løsning for at give tyrkerne Wikipedia tilbage, været med til at banke døren ind hos Robert Boisen & Like-minded, hvor de har fået job.

Magnus Mynderup-Bjørnshave og Thomas Jørgensen Parastatidis vandt også De Grafiske Fags legatfonds Rejselegat ved dimissionen i 2018. Foto: Adam Sund
af Dan Hansen d. 24.08.2018 i Historier

Wikipedia er bandlyst i Tyrkiet, hvor regeringen har sat en stopper for vigtig Wiki-viden til de 80 millioner indbyggere.

Duoen Magnus Mynderup-Bjørnshave Hansen og Thomas Jørgensen Parastatidis fra Kreativ Kommunikation vil give tyrkerne Wikipedia tilbage – og har fundet en smart løsning, som de udviklede som deres afslutningsprojekt på Kreativ Kommunikation på DMJX.

Løsningen, som her præsenteres i en lille film, har vakt opsigt flere steder.

 

WIKIPEDIA FM from Thomas Parastatidis on Vimeo.

Først fik Magnus Mynderup-Bjørnshave Hansen og Thomas Jørgensen Parastatidis 12 for BA-projektet, så modtog de De Grafiske Fags legatfonds Rejselegat for projektet og nu har de fået job på det succesrige bureau Robert Boisen & Like-minded.

- De lavede 2018’s i særklasse bedste BA-projekt på KK. Det er sådan noget, man får job på, siger uddannelsens faglige leder, Jesper Jørgen Hansen.

Han begrunder videre

- Opgaven hævede sig over de andre, bogstaveligt i ideens fysiske manifestation, i dens kreative niveau, dens gennemarbejdethed, dens overbevisende præsentation - og dens mod. Ideen om at bekæmpe et lands blokade af borgernes adgang til fri online viden gennem noget så analogt som et FM signal er indlysende, når først den ligger foran en. Så indlysende, at der ingen vej er udenom for Magnus Mynderup-Bjørnshave Hansen og Thomas Jørgensen Parastatidis, siger han.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram