Podcast-underviser: Disse podcasts lytter jeg selv til

Mangler du noget godt at lytte til, mens du smutter mandler eller løber julefedtet af dig?

Her er DMJX-underviser Trine Nebels liste over podcasts, hun selv har i ørerne for tiden.

af Dan Hansen d. 20.12.2017 i Historier

Trine Nebel er ekspert i branding, formidling og retorik.
Hun er vært på en podcast om kommunikation og ledelse og er foråret medunderviser på kurset 
Podcast fra A til Z – sådan kommer du i gang, som har Susanna Sommer som primær underviser.

Her deler hun listen over de 5 podcasts, hun selv lytter til lige nu – og begrunder, hvorfor de er værd at lytte til.

Operation menneskejagt

Kom med ud på en højst forbløffende og farefuld ekspedition til menneskets allerdybeste indre, når de to antropologer Rane Willerslev og Morten Nielsen sætter alt over styr for at finde svarene på de største spørgsmål, menneskeheden nogensinde har stillet sig selv. For hvad vil det egentligt sige at være menneske?

Making Oprah

Kom med bag kulisserne til en af verdens største tv-koncepter. Podcasten gennemgår hele historien bag fænomenet Oprah Winfrey og hendes ikoniske talkshow, der igennem i 25 år påvirkede millioner af amerikaneres liv. Kom med fra starten til nu, hvor damen har sin podcast: "Super Soul Conversation".

Kjærlighetspodden

Norsk podcast om livets store emner. To psykologer taler om alt det, der er svært at tale om; kærlighed, sex, det svære samliv, jalousi, følelser, utroskab, tilgivelse og undskyldning. Intet emne er for stort, for svært eller for skamfuldt. Og så på klingende norsk, så det hele glider lidt nemmere.

TED Radio Hour

Hvis man kan lide TED-talks, kan man garanteret også lide denne podcast, hvor hver episode samler den faglig essens fra flere af de kendte og populære TED-talks, og binder dem sammen til overordnede emner, der forklares med interviewbidder fra relevante fagpersoner. 

Mads & Monopolet

Halvanden times podcast hver uge, hvor man slipper for musikken og kun hører dilemmaerne, hvor man med en vis væmmelsesfryd kan søbe rundt i alverdens selvskabte interpersonelle problemer, som naturligvis kun 'andre mennesker' har.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram