Ny reklamefilm: Video sættes i bero

Vores nye reklamefilm har ramt interessenter uden for den primære målgruppe på en utilsigtet måde. Det tager vi konsekvensen af.

Martin Rask Pedersen, kommunikationschef på DMJX
af d. 1.03.2017 i Historier

Vores nye reklamefilm har de seneste dage givet anledning til megen debat og diskussion på de sociale medier. Det har vi lyttet til, vendt og handlet på baggrund af, og vi har derfor i dag lagt følgende på Facebook:

"Vi har villet lave en film, der ramte potentielle ansøgere til vores ni professionsbacheloruddannelser - ved at tale til, hvordan de ser sig selv, i stedet for at vise, hvem vi eller for den sags skyld, de brancher, vi uddanner til, er - og det synes vi er lykkedes.

Desværre har filmen sat sindene i kog hos en række interessenter, som ikke er i målgruppen for kampagnen. Det har ikke været hensigten, og det beklager vi.

Derfor sætter vi den aktive promovering af videoen i bero, og vi har fjernet den fra vores hjemmeside. Da mange af diskussionerne og kommentarerne henviser til videoen på Youtube eller opslaget på Facebook vil vi ikke slette videoerne, men forsyne dem med en tekst, der forklarer ovenstående."

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram