Ny leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser

Morten Brænder fra Aarhus Universitet afløser Unni From som leder af CJU, der er et tværinstitutionelt samarbejde mellem universitetet og DMJX

af d. 20.12.2017 i Historier

Den 1. februar tiltræder lektor ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, Morten Brænder, som ny leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser (CJU).

CJU er et tværinstitutionelt samarbejde mellem Arts og BSS på Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Morten Brænder er lektor i politisk sociologi ved Institut for Statskundskab. 
Hans Ph.d.-afhandling omhandlede soldaters brug af sociale medier og som adjunkt og lektor har han siden arbejdet med militærsociologiske problemstillinger, hvor hans forskning har befundet sig i krydsfeltet mellem sociologi og forvaltning. Nu vender han sig igen mod det mediesociologiske felt og vil som centerleder prioritere opgaven at forene forskning og forskere inden for medievidenskab, journalistik og politik. Morten Brænder har undervist på både den dansksprogede og den engelsksprogede kandidatuddannelse tilknyttet CJU og har siden 2014 været en del af centerets sekretariat som repræsentant for Institut for Statskundskab.

Han afløser lektor Unni From, der efter fire år som centerleder har ønsket at vende tilbage til afdelingen for Medievidenskab og Journalistik på AU.

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram