Nanna Norup skal lede Visualisering, Kreativitet og Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Det bliver den 53-årige Nanna Norup, der fra 1. august skal være uddannelseschef for Visualisering, Kreativitet og Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun kommer fra en stilling som direktør i bureauet Trashypeople, der arbejder med adfærdsdesign og kommunikation.

Nanna Norup
af d. 5.07.2019 i Historier

Den nye uddannelseschef er uddannet industriel designer fra Kunstakademiets Arkitektskole, og siden hun i 1995 fik eksamensbeviset i hånden, har hun blandt andet arbejdet som tv-vært, redaktør, grafisk designer og produceret reklamefilm.

Hun kender allerede til både uddannelsesområdet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, da hun har været gæsteunderviser i 2017 og 2018, hvor hun har gjort de studerende på Kreativ Kommunikation klogere på innovations- og produktionsdesign. Derudover har hun undervist i designmetoder på Textilskolen og på diplomuddannelsen på KADK Arkitektskole.

”Miljøet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er både spændende og inspirerende. Jeg glæder mig til at bidrage, både fagligt og socialt, og til, at de studerende bliver kloge, dygtige og modige mennesker, der smitter positivt af på omverdenen,” siger Nanna Norup og fortsætter:

”Jobbet som uddannelseschef på Visualisering, Kreativitet og Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er mit drømmejob. Som gæsteunderviser har jeg været imponeret over niveauet på undervisere, studerende og forskningsprogrammerne på skolen.”

 

Bred erfaring med både kreative og visuelle fag
På Danmarks Medie- og Journalisthøjskole glæder man sig blandt andet over, at Nanna Norup kommer med et stærkt netværk fra sin karriere, hvor hun tidligere har været fungerende direktør i filmproduktionsselskabet Bacon, administrerende direktør i konsulentvirksomheden Copenhagen Institute of Interaction Design samt administrerende direktør i Ciguë – et arkitekturfirma i Paris med speciale i interiør og møbeldesign.

”Jeg er sikker på, at Nanna Norup bliver en gevinst for DMJX. Hun har den perfekte blanding af stor faglig indsigt, ledelseserfaring, et stort netværk og tæt tilknytning til branchen. Det, at hun kender højskolen på forhånd, gør, at hun kan bygge den afgørende bro mellem teori og praksis, der er vores særkende som højskole,” siger prorektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Jens Grund.

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram