Kommunikationsstuderende pitchede ud af boksen for store kunder

Kræftens Bekæmpelse, Dansk Industri og Forbrugerrådet TÆNK var på plads, da 10 teams præsenterede kampagnevinkler på baggrund af en udfordring fra Kræftens Bekæmpelse om at forebygge overvægt.

Foto: Dorte Schiøler
af Dan Hansen d. 21.12.2018 i Historier

En væsentlig del af at arbejde som moderne kommunikatør er at udvikle kampagner for egen organisation eller for eksterne kunder.

I går gæstede 7 nøglepersoner fra Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Forbrugerrådet TÆNK, Fødevarestyrelsen og DI Fødevarer Danmarks Medie- og Journalisthøjskole for at se frugterne af kommunikationsstuderende på 4. semesters arbejde med at omsætte en problemstilling fra Kræftens Bekæmpelse til kampagner.


Foto: Dorte Schiøler
 

De studerende har gennem 6 uger arbejdet i 10 teams med udfordringen, som gik ud på at finde konstruktive vinkler på en helt ny satsning, der skal forebygge overvægt i befolkningen.

- Vi oplevede 10 præsentationer, udformet som opfindsomme forestillinger, hvor publikum blev involveret, engageret og forpligtet på en intens og koncentreret måde. Derudover var det totalt gennemtænkte og kreative ideer, der kom på banen, fortæller Dorte Schiøler, som er underviser og fagkoordinator på kommunikationsuddannelsen.


Foto: Dorte Schiøler
 

- En af de mange skønne ting var, at de studerende brød rammerne for måder at pitche på. Og buddene var både kreative og meget forskellige. Nogle af de studerende har forholdt sig tæt til den afgrænsning, Kræftens Bekæmpelse gav i deres brief 14. november. Andre har udfordret den og peger på nye indfaldsvinkler. Jeg synes, at dagen var en stor succes og at vores markedsplads fungerede rigtig godt, siger Dorte Schiøler.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram