Flasher mangfoldighed i interaktiv julekalender

De 24 studerende på Interaktivt Design, årgang 15-18, har fået frie hænder til at vise sig selv og deres brede faglighed frem bag hver sin låge

Bag hver låge finder du en studieproduktion. Cecilie Bay Axelsens er bag den 19. låge
af Dan Hansen d. 30.11.2016 i Historier

Hver dag i december, frem til jul, kan du åbne en låge og få en dosis kreativ formidling fra den verden, som vores interaktive studerende hver dag boltrer sig i.

Du kan glæde dig til 24 godbider i form af små spil, gif’er, videoer og animation, der hver for sig og tilsammen giver et kig ind i en verden af interaktiv design.

Se julekalenderen her

Vil vise alt det gode frem
Cecilie Bay Axelsen, som har stået for designet af julekalenderen, er begejstret over det fælles projekt, som skal vise omverdenen, hvor meget godt og forskelligt, man kan som studerende på Interaktivt Design.

- Der er måske nogle, der tror, vi er nørder, som bare koder. Men det er en meget bred og kreativ uddannelse, hvor vi både laver film og spil og alt muligt andet sjovt. Det glæder vi os til at vise frem til både potentielle studerende og til de virksomheder, som vi skal ud og arbejde i, fortæller hun.

Netværk på sociale medier skal promovere julekalenderen
Julekalenderen ligger på sit eget site, som man skal besøge dagligt fra klokken 12 for at få dagens historie. Planen er, at alle 24 studerende skal reklamere for kalenderen i sine egne sociale medier, hvor netværket forhåbentlig bliver nysgerrige og så glade, at de deler kalenderen med andre.

Indholdet bag lågerne kan have et juletema. Men ikke nødvendigvis. De studerende har nemlig fået lov at lave lige det, de synes er sjovest eller mest spændende at arbejde med.
 

- Normalt arbejder vi inden for nogle faste rammer. Men denne gang har vi fået frie hænder til at lave noget personligt og kreativt, som vi selv har lyst at vise frem. Det er helt vildt sjovt. Og det håber vi også, det bliver for dem, som følger med, siger Cecilie Bay Axelsen.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram