DMJX betinget positivt akkrediteret

Akkrediteringsrådet fremhæver flere store ændringer og omlægninger som medvirkende årsag

Foto: Anders Hviid
af Dan Hansen d. 18.06.2019 i Historier

Det var med stor skuffelse og ikke mindst overraskelse, at DMJX i efteråret 2018 modtog besked om, at institutionen alligevel ikke var blevet betinget positivt akkrediteret.

Men efter en høringsfrist frem til 31. januar i år – med et stort dokumentationsarbejde - har Rådet nu alligevel givet DMJX en betinget positiv akkreditering.

I begrundelsen skriver Akkrediteringsrådet blandt andet:

”Det fremgår, at DMJX siden sommeren 2018 har arbejdet med en større omlægning af både organisationen og kvalitetssikringssystemet. DMJX igangsatte dette arbejde sideløbende med akkrediteringsprocessen, og implementeringen af ændringer var derfor påbegyndt i juni 2018, et halvt år før det foreløbige afslag på institutionsakkreditering.”

Læs nyhed fra Akkrediteringsrådet her

Afgørelsen vækker naturligvis stor glæde hos rektor Trine Nielsen, som siger:

- Der er al mulig grund til at fejre afgørelsen, men også grund til at minde om, at arbejdet på ingen måde er færdigt. Det er nu, vi skal bevise, at vores kvalitetssikringssystem rent faktisk virker; at vi gør, som vi siger. Det har vi de næste 3 år til, før Akkrediteringsrådet så forhåbentligt giver os en ubetinget positiv akkreditering.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram