Digitalt indhold: Bliv klædt rigtigt på til arbejdet

Her er kurserne, som hver for sig og tilsammen ruster dig til at få succes på digitale medier

af d. 18.05.2017 i Historier

Skriver du godt – også til web og sociale medier? Kender du dine digitale brugere? Og kan du selv lave mobilvideo og producere visuelt indhold?

Hvis ikke du allerede arbejder med digitalt indhold, kommer du nok til det. På sociale medier, til mobile platforme og websites.

Kravene til journalister, kommunikatører og andre, som producerer til digitale platforme er tårnhøje. Man skal kunne mere selv, tænke i nye baner - og det skal ofte gå stærkt.

Vi gør det enkelt for dig at vælge
Det kan virke uoverskueligt at finde frem til netop de færdigheder, der er nødvendige for at lave godt digitalt indhold – og fange brugerne med det.

Men vi har gjort det let for dig ved at pege på 10 korte kurser, som hver for sig og tilsammen klæder dig på med de værktøjer og kompetencer, vi mener du skal mestre for at få succes.

De 10 kurser er:

Forstå dine digitale brugere med Google Analytics
Er der nogen, som læser dit indhold på nettet? Og har det den ønskede effekt? Lær, hvordan du skærer gennem den enorme mængde brugerdata, som Google Analytics stiller til rådighed, så du kan finde frem til, hvad dine brugere helst vil have, så du kan få endnu flere.

Sådan tjekker du digitalt indhold
Eksperten Paul Bradshaw giver dig de bedste teknikker og værktøjer til at verificere, om information, fotos og video-materiale er, hvad det giver sig ud for at være.

Facebook til professionelt brug
Få et grundigt indblik i hvordan platformen fungerer, og gør Facebook til en del af din virksomheds sociale mediestrategi.

Facebook-data - din nemmeste vej til brugerne
Skab bedre indhold og mål effekten af din indsats med hjælp fra Facebooks egne data. Der er meget at hente, og det er nemmere, end du tror.

I gang med datajournalistik
Digitale medier har gjort det lettere end nogensinde at formidle data på en letforståelig måde. Lær, hvordan du finder de rigtige tal og forvandler dem til visuelle historier, dine brugere vil elske.
(Bemærk: Kort ansøgningsfrist)

 

Lav bedre mobilvideo
Video hitter blandt brugerne på sociale medier. Men kun hvis det er godt lavet. Lær, hvordan du planlægger, optager og redigerer korte videoer i høj kvalitet med din smartphone.

Kameraet op af lommen - bliv god til mobilfoto
Lær at mestre de nye features i telefonen og få det optimale ud af mobilkameraet, så dine billeder bliver så gode som muligt - ude som inde.

Kom godt i gang med lyd
Opdag, hvad lyd kan gøre ved din formidling - fra tweets til podcast. Du lærer at optage og redigere korte lydindslag på dette kursus, som overvejende har fokus på den tekniske side af lydfortællingerne.

Lav visuelt indhold til sociale medier
Billeder, grafik og video bliver “liket”, delt og klikket mere på end indhold, som er ren tekst. Lær, hvordan du nemt og hurtigt kan producere visuelt indhold til sociale medier, også selvom tid og penge er begrænsede.

Svært at skrive let
Tekster på hjemmesider og sociale medier skal være korte, konkrete og lette at forstå. Ellers gider brugerne ikke læse dem. Lær at skrive med humor, overskud og substans, og at formidle komplekse sammenhænge med få ord.

 

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram