617 målrettede gæster til Åbent Hus i Aarhus

Fotoet og alle øvrige artikelfotos: Aleksander Klug
af Dan Hansen d. 1.03.2019 i Historier

Klikmåleren stod på 617, da dagens sidste gæst var kommet ind ad hovedindgangen til Bunkeren i Aarhus - for at høre om højskolens 9 uddannelsesretninger på BA-niveau samt om praktik, optagelse, internationale muligheder og meget mere.

En del havde vanen tro taget mor eller far i hånden. Men den tendens er nedadgående.

Læs også: 10 skud fra Åbent Hus i København

Til gengæld var mange meget målrettede - og kom for at høre om én specifik uddannelse og snakke med studerende fra netop den uddannelse.

Fotojournaliststuderende Aleksander Klug og hans kamera var med. Her kan du se nogle af hans snapshots og billedtekster fra aftenen:


Aspirerende studerende gennemser dagens program. Mange besøgende kom for at høre om én enkelt uddannelse, men nogle kom også bare for at se, hvad der gemmer sig bag Bunkerens tykke mure.


Stemningen er høj og Journalisthøjskolens foyer er fyldt af latter mens aspirerende studerende, deres forældre og andre interesserede  flokkes i vandrehallen, inden et af dagens to præsentationer begynder.


En studerende fra Kreativ Kommunikation, en af de mange uddannelsmuligheder på Campus Emdrup, viser en besøgende eksempler på, hvilken slags opgaver man får på skolen.


En studerende fra Kreativ Kommunikation, en af de mange uddannelsmuligheder på Campus Emdrup, viser en besøgende eksempler på, hvilken slags opgaver man får på skolen.

 


Underviser på Fotojournalistuddannelsen, Mads Greve, fortæller om mulighederne på Fotojournalistuddannelsen.


Potentielle nye fotojournalister bladrer ivrigt i de mange magasiner som studerende på Fotojournalistuddannelsens 2. semester har lavet gennem årene.


I lokale 207 er der rig mulighed for at snakke med nuværende studerende og undervisere på Journalistuddannelsen. På bordene ligger de obligatoriske lærebøger, men snakken går mere på angsten for det første interview og kvaliteten af skolens fredagsbar.


Studerende på Fotojournalistuddannelsen fortæller om fællesskabet på holdet, om at fotografere fodboldkampe og om at være en af skolens mindste uddannelser.

 

 

 

 

 

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram