30 værker på udstilling om dansk modefotografi

Louise Damgaard, som er faglig koordinator på DMJX, kan lige nu opleveves på udstillingen ’Exposure - Dansk Modefotografi i Glimt’ i Øksnehallen, hvor hun udstiller værker fra sin tid som backstage-fotograf

af d. 28.06.2018 i Historier

Udstillingen ’Exposure - Dansk Modefotografi i Glimt’ har netop haft fernisering – og kan opleves i Øksnehallen i København frem til 31. juli.

En stor del af udstillingen består af fotografier, der er taget af Louise Damgaard, som er faglig koordinator på DMJX-uddannelsen Fotografisk Kommunikation.

Hun har i mange år arbejdet som backstage-fotograf ved internationale modeshows. Og det er 30 af disse værker, som netop nu kan ses.

Fotografisk Center præsenterer udstillingen således:

”EXPOSURE – dansk modefotografi i glimt er ikke en udstilling om mode, men en udstilling om, hvordan moden formidles fotografisk, hvordan samtiden afspejles i modefotografiet og hvordan modemagasinet og –fotografiet er uløseligt bundet sammen. Det gode modefotografi skaber altid en reaktion: det begejstrer, provokerer, forundrer, pisser af og glæder – så velkommen til modefotografiet. Velkommen til Øksnehallen

Udstillingen præsenterer en række førende danske fotografer, der igennem de seneste 20 år har sat deres præg på magasiner som DANSK og Eurowoman. I udstillingen er der givet plads til avantgardefotograf Gunnar Larsen og 2 af vor tids markante billedskabere, Louise Damgaard og Lasse Bak Mejlvang”.

Du kan læse mere om udstillingen her

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram