10 skud fra Åbent hus i København

702 gæster havde fundet vejen til Emdrupvej for at høre om DMJX’ uddannelser og ikke mindst: hvordan kommer man ind. Fotostuderende Frederik Kjeldgaard fangede 10 øjeblikke

af Dan Hansen d. 1.03.2019 i Historier

Gange og fællesområder på Campus København er til hverdag et flot udstillingsvindue for mange af de projekter og løsninger, som vores studerende barsler med.

Når der er Åbent Hus kommer pibler plancher og studerende i de karakteristiske ’Kunsten at kunne’-T-shirts frem fra gemmerne for at vise skolen og uddannelserne frem fra den bedste side.

Tirsdag kiggede godt 700 gæster forbi. Flest potentielle studerende og nogle forældre, som også stillede spørgsmål om alt fra, hvordan man kommer gennem nøglehullet til jobmuligheder.

Læs også: 617 målrettede gæster til Åbent Hus i Aarhus

Frederik Kjeldgaard, som er studerende på uddannelseslinjen Fotografisk Kommunikation, var i marken for at fange øjeblikke fra aftenen.

Se hans billeder her:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram