Skip to main content

Gratis webinar om strategisk samfundsansvar

Kommunikationseksperterne Line Schmeltz og Michael Bækgaard inviterer til webinar, hvor du får 5 gode råd til at komme godt fra start i dit arbejde med CSR, samfundsansvar og bæredygtighed.

Aktuelt – Event – CSR-webinar

Når du arbejder med strategi, ledelse og kommunikation, kommer du ikke udenom på et tidspunkt at forholde dig til, hvordan din organisation skal agere i spændingsfeltet mellem CSR, samfundsansvar og bæredygtighed.

Krav og forventninger fra både forbrugere, politikere, samarbejdspartnere, lokalsamfundet og medarbejdere stiger eksplosivt i disse år.

Måske synes du og din organisation, at det er uoverskueligt at komme i gang?

Måske spørger du også dig selv, hvordan og på hvilke områder din organisation kan gøre en reel forskel og skabe mest mulig værdi?

I løbet af webinaret får du 5 konkrete, lavpraktiske råd til at komme i gang med arbejdet.

Efter webinaret vil du kunne tage de første små (og troværdige) skridt imod et meningsfuldt og troværdigt arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed i din organisation.

Tid og sted

Fredag den 17. juni fra kl. 10-10.45 via Microsoft Teams

Om oplægsholderne

Erhvervsnetværket Bæredygtig Business afholdt for nylig et netværksmøde på DMJX i Aarhus, hvor docent Line Schmeltz holdt et oplæg om bæredygtig kommunikation. Foto: Christopher Bering Baden

Line Schmeltz

Line Schmeltz er ansat som docent på DMJX og arbejder i sin forskning med et strategisk perspektiv på CSR og organisatoriske identitetsprocesser med fokus på den interne og eksterne del af CSR-kommunikation.

Line Schmeltz
Michael Bækgaard

Michael Bækgaard

Michael Bækgaard er adjunkt og underviser på DMJX med særlig interesse for krisekommunikation, politisk kommunikation, politiske skandaler, holdningsdannelsesteori, adfærdsteori og almen kommunikationsteori.

Michael Bækgaard
Kurser om CSR og bæredygtighed