Skip to main content

Gratis event: Mød kreativ kode-kongen Dan Shiffman med 1,4 mio. YouTube-følgere

DMJX er medarrangør af Processing Community Day den 14. juni. Dagen byder på masser af workshops og inspiration til at arbejde kreativt med moderne teknologi. Og på en verdensstjerne.

Dan Shiffman fra The Coding Train

Kreativitet, design og programmering. Lyder det som ingredienser i en ret, du godt gad at sætte tænderne i? Så skal du sætte kryds i kalenderen ud for den 14. juni, hvor det er Processing Community Day CPH.

Kl. 16-21 slår Københavns Professionshøjskole dørene op for et program, der er spækket med workshops og inspirerende foredrag fra frontløbere inden for brug af kode til kreative og eksperimentelle projekter. DMJX og IDA er medarrangører og -sponsorer.

Konferencen er gratis og en oplagt mulighed for interaktive designere og programmører til at få inspiration og ny viden. Men også grafiske designere og kreative, som er interesserede i at bruge teknologiske muligheder til at skabe kreative løsninger, vil kunne tage en masse med hjem fra dagen, siger Sig Møller Hansen, som er docent på DMJX og sidder i planlægningsgruppen.

Det er lykkedes at kapre den i kodekredse ikoniske figur Dan Shiffman, som flyves ind fra New York for at holde en peptalk om kodningens vilde muligheder og hemmeligheder.
Dan Shiffman har knap halvanden million subscribers på sin YouTube-kanal The Coding Train.

- Processing er ikke bare et fantastisk værktøj, men en bevægelse inden for vores fag. Alle som ser teknologi som accelerator for ideer bør komme og se, hvad det kan, siger Stig Møller Hansen.

Her finder du link til tilmelding af arrangementet. Programmet vil løbende blive opdateret.