Skip to main content

Brainy Breakfast: Sådan bruger du kunstig intelligens i dit arbejde som kommunikatør

Foredragsholder og underviser i kunstig intelligens Peder Hammerskov inviterer sammen med vært Rie Helmer til gratis webinar, hvor du får tips til aktivt at bruge AI-baserede programmer som fx ChatGPT i dit kommunikationsjob.

Brainy Breakfast

Har du svært ved at komme ægte i gang med at bruge de allestedsnærværende maskinlæringsplatforme som ChatGPT og Midjourney i dit arbejde som kommunikatør?

Det er let at blive overvældet og føle sig kørt over af det AI-tog, der buldret afsted i øjeblikket. 

For du har sikkert – som mange andre – øvet dig lidt i at prompte til ChatGPT eller DALL·E og er blevet imponeret over de tilsyneladende uendelige muligheder for automatisering og kreativ idégenerering, programmerne indeholder. 

Men mandag morgen arbejder du alligevel, som du plejer … og så tidsbesparende og effektive er de robotter altså heller ikke til at lave lige netop dit job!

Vi har inviteret Peder Hammerskov i studiet, der underviser i kunstig intelligens og er initiativtager til et netværk om AI. Peder står desuden i spidsen for et forsknings- og udviklingsprojekt på området – og i løbet af webinaret vil han give indsigt i og hands on-eksempler på, hvordan du kan anvende AI-programmer i dit arbejde som kommunikatør.

Efter webinaret vil du være klar til at gå i gang med aktivt at bruge kunstig intelligens i dit arbejde – og du vil være et skridt tættere på at kunne skrive titlen "prompt engineer" på dit CV.

Webinaret bliver faciliteret af vært Rie Helmer, og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Se med mandag den 27. november fra kl. 9-9.30 via Microsoft Teams.

Om oplægsholderen

Peder Rasmussen

Peder Hammerskov

Peder Hammerskov, adjunkt på DMJX. Peder har 15 års erfaring i krydsfeltet mellem kommunikation, journalistisk og undervisning, og står bl.a. bag et AI-netværk, som tæller ca. 400 journalister, kommunikatører, teknologieksperter, forskere og undervisere – og så driver han et udviklingsprojekt om AI på DMJX.

Peder Hammerskov
Kurser i kunstig intelligens