Skip to main content

Brainy Breakfast

28.08.2020

Mød brugernes behov – og skab forretning

Event - Brainy Breakfast

Fire vintermørke tirsdage i november 2020, byder Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på morgenmad serveret sammen med en række spændende indsigter og metoder inden for designtænkning.

Forløbet henvender sig både til ledere og medarbejdere, der ønsker at forstå de muligheder, som designtænkning tilbyder samt metoderne til at føre dem ud i livet.

Design er uden tvivl en succesfuld investering for rigtig mange virksomheder, men designtænkning handler om mere end bundlinje. Det repræsenterer en anderledes brugerorienteret og kreativ tilgang til verden, dit arbejde, din virksomhed og dit liv. Det handler grundlæggende om at genkende og forstå brugeradfærd – og om at handle på den. Om at ’se’ og skabe flere muligheder og løsninger, være mere eksperimenterende og blive bedre til at agere i kompleksitet og forandring. 

Trænger du til at få vendt tingene på hovedet og se dem på ny? Lær at redefinere problemstillinger, skabe indsigtsbaserede løsninger og bliv klogere på værdien af designkompetencer i arbejdslivet og i privatlivet. Dagene introducerer forskellige felter inden for design i et anvendelsesorienteret format, hvor teori og praksis kombineres.

Underviser: Kirsten Bonde Sørensen, designer, MA, ph.d. og tidligere lektor i strategisk design, Parsons New School of Design, Paris. Docent/ Forskning og Viden, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Underviser

Kirsten Bonde Sørensen, designer, MA, ph.d. og tidligere lektor i strategisk design, Parsons New School of Design, Paris. Docent/ Forskning og Viden, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Tirsdag d. 03.11: Designtænkning – en anderledes tilgang også til forretningsudvikling

Tirsdag d. 10.11: Servicedesign – empati og forståelse for mennesker i systemet

Tirsdag d. 17.11: Designtænkning på individplan – redesign dit liv, dit lederskab, dine værdier

Tirsdag d. 24.11: Co-creation – at skabe sammen, fremtidens lederskab?                                                                            

Læg mærke til, at det er et samlet forløb du køber adgang til.

Det er ikke muligt kun at købe adgang til enkelte dage. Men bliver du forhindret i at deltage én af gangene, så tag kontakt til os. Så hjælper vi med, at du stadig kan følge med trods fravær. 

 

Programmet på dagene:

  • 8.00-8.15 Forsyn dig med morgenmad og kaffe/the
  • 8.15-9.00 Første del af indlæg
  • 9.00-9.15 Kaffepause og networking.
  • 9.15-10.00 Anden del af indlæg

Evt. frivillig networking

Hele forløbet koster 300 kr. plus moms. Din tilmelding er bindende.

 

TILMELD DIG HER