CopenHarlem

Videosite for 2. generationsindvandrere i Københavns socialt udsatte boligområder.

Af André Rothschild 

CopenHarlem er et videosite der henvender sig til mandlige 13-19-årige 2. generationsindvandrere i København som bor i socialt udsatte boligområder de såkaldte ghettobydele. 

Formålet med CopenHarlem er at nedbringe kriminaliteten blandt unge nydanskere ved at gøre dem klogere på temaer, som jobsøgning, medborgerskab og kulturel identitet i form videoprodukter på internettet.  

For at undgå en belærende stil, er ønsket at blande den såkaldte ”gadeviden” med samfundsviden, som kombineret skal hjælpe målgruppen, til at begå sig bedre som medborger i det danske samfund. 

Flashback 
Flashback er en serie, som sætter fokus på kulturel identitet. Ved at få kendte nydanskere, og danskere som er vokset op i socialt udsatte boligområder side om side med nydanskere, til at fortælle historier fra deres ungdom om at leve i en ”ghetto”, skal seerne lære om deres kulturelle identitet.

Brandkadetterne
Brandkadetterne er en reportageserie, hvor man følger 4 unge drenge, som alle har til fælles, at de arbejder, eller er i gang med at blive udlært, som brandkadetter for Københavns Brandvæsen. I serien følger du drengene, fra de skal lære at bruge en brandsprøjte for første gang, under deres træning og helt indtil de kommer med på udrykning og skal fungere som brandmænd.

Insiderjobbet
I Insiderjobbet kommer du som seer ind bag facaden på landets arbejdsgivere. I hvert afsnit følger vi en ung mand, som skal søge job. Jobsamtalen får han af CopenHarlem, hvorefter han skal skrive jobansøgning samt CV. Derefter følger vi aktøren på vej til jobsamtalen, hvor han deler sine tanker inden samtalen.

dark-green

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Croquis drawing session 1 minute #croquis #drawing #illustration #doodle #sketch #dmjx #
  • AI-concepts
_
#dmjxkk #dmjx #machinelearning #artificialintelligence #ai #technology
  • Exhausted
_
#dmjx #dmjxkk
  • Reflecting 
_
#learningbyreflection #learning #reflection #dmjxkk #dmjx
  • Reflecting on the past experience using reflection cards
_
#dmjx #dmjxkk #reflection #learning #learningbyreflection
  • AI-concept
_
#technology #dmjx #dmjxkk #artificialintelligence #machinelearning
  • AI-concepts
_
#machinelearning #artificialintelligence #dmjxkk #dmjx #technology
  • AI-concepts
_
#technology #dmjx #dmjxkk #artificialintelligence #machinelearning