Politisk rådgiver: Jeg bruger hele tiden det, jeg har lært

Kristoffer Glavind er cand.polit. fra Københavns Universitet og politisk og økonomisk rådgiver for Alternativet. Kristoffer tog tillægsuddannelsen i efteråret 2012.

Hvorfor tog du tillægsuddannelsen?
Jeg tog grundlæggende uddannelsen, fordi jeg oplevede, at det var en stor udfordring, når jeg havde noget, jeg gerne ville formidle skriftligt. Jeg sad bare og kiggede på papiret, og så slog det knuder.

Det blev ikke mindre frustrerende af, at jeg godt synes, at vores fag kan fortælles, så folk forstår det. Man kan godt formidle økonomi på en måde, der giver mening for folk uden for faget.

Hvordan var det at læse på tillægsuddannelsen?
Det var jo som at gå i rigtig skole igen.

Der var mange timer, og man blev en del af et hold, hvilket var et plus både socialt og fordi, man mødte alle mulige andre baggrunde, fx design og retorik. Det med at finde ud af, hvilke styrker, andre fagligheder har, er med til at gøre en stærkere i formidlingen af ens egen faglighed.

Hvordan bruger du tillægsuddannelsen i dag?
Næsten lige meget, hvilken uddannelse eller arbejde, du er i gang med, skal du skrive noget. Så det at lære at få tanker og overvejelser ned på papir har været en stor styrke. Min bacheloropgave var for eksempel en stor udfordring i skriveprocessen, men det var mit speciale overhovedet ikke.

I dag er jeg politisk rådgiver, og der skal jeg hele tiden skrive for eksempel lovforslag eller taleoplæg til ordførere. Så jeg bruger det, jeg har lært, hele tiden.

black
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher  #lejlighedihus #sammenmedhamher  #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
  • Circular 17 poster
  • Vi har også en uniform til dig 🎓
#universitetshuen #aalborguniversitet #aalborguniversity
#københavnsuniversitet #copenhagenuniversity
#aarhusuniversitet #aarhusuniversity #syddanskuniversitet
#sdudk #sdustudieliv #roskildeuniversitet #roskildeuniversity
#rucliv #dtudk #kualiv #dmjx #ucsj #ucsjnæstved #ucsjroskilde
#ucsjvordingborg #sygeplejerskeuddannelsen #phmetropol
#ucndk #ucnaalborg #uccliv #mitau #aarhusuni #cphuni
#viadk
  • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
  • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
  • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
  • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb
  • Entangled in the heat. #DMJX