Grotesque Burlesque

Visuel identitet til Grotesque Burlesque der holder anderledes burlesque-fester i København.

BA-projekt af Malene Habroe, Grafisk Design

Hvordan formidler man det burlesque?
Burlesque er en seksuel niche i revy-grenen fra 1870’erne, som er mere udfordrende end traditionelle varietéshows.  

Organisationen Grotesque Burlesque holder anderledes burlesque-fester i København, hvor der ikke kun er tale om et show for publikum.

Her er alle festdeltagere en del af performancen, og er derfor påkrævet som minimum at overholde en streng dresscode i overensstemmelse med Burlesque-universet - der blander elementer af grov satire og performence art, præsenteret i en seksuel tone med for eksempel let strip og forførende kostumer. 

Udfordringen ved deres fester er dermed at formidle til potentielle deltagere et kompleks univers. En udfordring som handler om at give dem den rette indstilling til at tage del i legen og iklæde sig det rette tøj, men at undgå fordomme som typisk er tilknyttet swinger- og stripklubber.

Som et bærende element i den visuelle identitet er der designet et starterkit til nybegynderen, som har købt sin første billet og ofte er meget ukendt med Grotesque Burlesques univers.

Æsken er en kommunikativ løsning på problematikken omkring de udfordringer, der er forbundet med formidlingen af festens anderledes karakter. 

 

purple
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • 2nd picture from an school assignment where we had to use one lamp to create different kind of light. Here's a soft frontal light. Again, hanna, my classmate, is working it. YASSSS! #dmjx #geisha #jasko #fashion #model #girl  #photography #kimono #blue
  • I dag har været en atypisk men også ret TVM-relevant dag. Har kørt Nordjylland tyndt for interviewe politikere, embedsfolk og borgere i forbindelse med en ny tværkommunal aftale. Det lyder tørt men undgik de obligatoriske kaffebrygning- og person-arbejder-ved-tastatur-optagelser💪🏼 @bygballer #dmjx #dmjxminuge
  • Why doodle on paper? #penol777 #inkmaster #dmjx #doodle #boredcreative
  • Skinhead inspired photo series 1/5 #skinhead #child #hardcore #copenhagen #dmjx
  • 😎😎 #glitter #glam #sunglasses #dmjx #boy #blonde #blue #sunglassesinside
  • På den igen ❤️🎥 #tilrettelæggerliv #tvm #dmjx #filmmaking #filmphotography #filmmaker #filmproduction
  • School assignment, create a direct and hard light using one lamp. Ihave the hottest classmates ever. #modelbutnotamodel #dmjx  #fashion #geisha #werk #jasko
  • School project going well📚📸
#portrait #girl #cloak #shadow #photography #flash #canon #dmjx