Baisikeli

Af Amanda-Li Kollberg

Baisikeli (betyder "cykel" på Swahili) er et not-for-profit projekt, vis formål at skabe en udbredt cykelkultur i Afrika. 
Hvert år sender de omkring 3000 cykler til Mocambique, Tanzania og Sierra Leone, og driver værksted og uddanner cykelsmede i Beira, Mocambique. 

For at finansiere projektet, lejer de brugte cykler ud i København, og driver sit værksted og café ved Dybbølsbro Station i København. 

Det er et projekt med masser af varme, resourcer og energi, men har indtil videre haft en anonym, usammenhængende, u-indbydende og dissideret forvirrende visuel udstråling. 

Udfordringen har været at skabe et varmt og håndlavet, men stadig struktureret og tjekket univers, og at trække på alle resourcer der allerede findes i projektet og på den måde holde budgettet på et absolut minimum.


purple

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Sketching for a logo design #pusteblume #logodesigen #lettering #sketch #dmjx #penandpaper
  • Mondays 🖕🏽 #dmjx #savage #ahs #queen
  • Jeg søger også noget. Billede af @marie_ravn. #dmjx #praktik #århus
  • Hej, det’ mig!🎙📻
#PRAKTIK #DMJX
  • Færdiguddannede journalister ✔️🍾#hurra #færdiguddannet #dmjx
  • Nordiske journalister og Orla Borg. Hvordan dækker vi integration i #norden. Vi er i #Gellerup #Aarhus #aarnjc #dmjx
  • I denne uge er det os seks der skal have jer med på arbejde. I øverste række er det @kasparhvid @lilleroj og Tobias Heegaard som alle sidder på nyhedsredaktionen 
Nederst er det Lotte Kragelund @mark.hede og @annahusted som sidder på på hhv webben, lokalredaktionen i Esbjerg og som redigerende. 😊 #jvpraktik #jvdk #dmjx #panikdag
  • apparently, i’m into late night posts lately 😂 
anyway! it’s been quite a while since I’ve posted a photo of this guy @dancewithjensen, so last week we went into the studio together to just play around and have some fun! It’s always such a pleasure working with Jens and I’m so excited for all cool stuff we’re gonna do together in the future ✨🦁