Kødbyen

Af Louise Bøgeskov Hou

Kødbyen er en kobling af kød og kreativitet og netop sammenspillet og sameksistensen er det, der gør Kødbyen unik. Kødbyen er en kreativ frizone, med plads til spontanitet, rekreation og innovation. Kødbyen er historisk, fredet og samtidig uformel, livlig og energisk. En levende bydel - hele døgnet.

Den visuelle identitet, er inspireret af industriel, modernistiske og funktionalistisk tankegang, (effektivisering/ standardisering/ rationalisering, strømlining, urbanisering, form følger funktion, masseproduktion mv.) der i høj grad var udpræget fra starten af 1900 tallet til sidst i 1970’erne og som har været grundliggende for Kødbyens udvikling.

En udvikling der i 1995 resulteret i fredning af store dele af området og dets bygninger som bevarings værdigt industriminde.

Louise Bøgeskov Hous online portfolio

 

 

purple

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer