Mig og mit lydspor

Efter hvert modul, skal de studerende lave en forløbsopgave, som de skal bestå for at kunne gå til årsprøve. I denne forløbsopgave skulle et musikstykke sætte den kreative proces i gang hos de studerende på førsteåret, og i kombination med deres fortolkningsevne resultere i en original fotoserie.

Det valgte lydspor skulle visualiseres i et fotoforløb af syv billeder, hvor de studerende skulle indramme stemningen, fortællingen i musikken og skabe overgange, rytme og dynamik.

"Pilgrim" af Mø
Annette Ravenhill 

 

"Swim" af Lil’t
Clara Busch Madsen

 

"Ray Ban Vision" af A-Trak
Mark Stig Bertelsen

 

"Svefn-g-englar" af Sigur Rós
Ragna Margrét Gudmundsdóttir


 

brown
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer