Luksusbrands til Generation Y

Re-branding af smykkefirmaet ‘Ole Lynggaard Copenhagen’ med inspiration fra naturen.

Bachelorprojekt af Thomas Thorgaard Iversen

Kan fotografisk kommunikation, der viser alt andet end smykker, få dig til at købe smykker?

I følge Thomas Iversen er svaret ja, hvis du vel at mærke har et luksusbrand og henvender dig til Generation Y (dem der er født i start 1990’erne) på de rette medieplatforme.

Thomas viser med sit projekt, at det handler om at skabe et visuelt univers i en stil og atmosfære, der fjerner sig fra den klassiske luksusvare-æstetik og i stedet åbner for et mere mytisk univers som de unge kan dyrke og som subtilt trækker tråde til ‘Generation Twilight’.

Kampagnen er primært små film, der lever i de sociale medier som målgruppen er storforbruger af og hvor fællesskaber omkring æstetiserede kulturer opstår. Det er re-branding af ‘Ole Lynggaard Copenhagen’ opleves, dyrkes og deles.

Løsningen præsenterede to visuelle universer til hver sin smykke kollektion: Nature og Midnight.

NATURE:

 

 

 

 

MIDNIGHT:

WALLPAPERS:

brown
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Just me hanging out and being me :i shot by @hannasl1 #boy #blackandwhite #flash #dmjx #werk #photography #jasko
  • Croquis drawing ✏️ #dmjx
  • Ikke to, men hele tre lys på et bord. Bobler i glasset og østrogen i overflod. I går var alle 8 rusværtdamer klemt ind på @lauragroenbaek 's lille kammer. 
Og der blev sladret til ud på natten. Mest om hvor sindssygt søde alle russerne er. Og at Simon Gohr er den flotteste formand på et dansegulv 💃🍾❤️ #dmjx#dmjxrus
  • Søren Sko der er pladeaktuel med Sko/Torp. Det er bandets første album siden 2010. #børsenfoto #dmjxphoto #dmjx
  • Skinhead inspired photo series 2/5 #skinhead #kid #child #hardcore #dog #dmjx #copenhagen #blackandwhite
  • 2nd picture from an school assignment where we had to use one lamp to create different kind of light. Here's a soft frontal light. Again, hanna, my classmate, is working it. YASSSS! #dmjx #geisha #jasko #fashion #model #girl  #photography #kimono #blue
  • I dag har været en atypisk men også ret TVM-relevant dag. Har kørt Nordjylland tyndt for interviewe politikere, embedsfolk og borgere i forbindelse med en ny tværkommunal aftale. Det lyder tørt men undgik de obligatoriske kaffebrygning- og person-arbejder-ved-tastatur-optagelser💪🏼 @bygballer #dmjx #dmjxminuge
  • Why doodle on paper? #penol777 #inkmaster #dmjx #doodle #boredcreative