Evalueringer

Alle undervisningsforløb på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole afsluttes med en evaluering.

Evalueringerne har flere formål:

 • Den studerende får mulighed for at danne sig et overblik over, hvad han/hun fik ud af forløbet, og hvor der evt. skal sættes ind i kommende forløb.
   
 • Underviseren får mulighed for at vide hvilke dele af undervisningen, der er blevet oplevet/har virket på hvilken måde. Det danner baggrund for planlægningen af kommende forløb.
   
 • Institutionen får mulighed for at kontrollere, at kvaliteten af undervisningen er i orden, og at tidligere aftalte ændringer gennemføres.

Vi forventer, at alle studerende deltager aktivt i evalueringerne, da de er en vigtig brik i arbejdet med at sikre et højt niveau på uddannelserne.

Evalueringen indeholder altid de 3 overordnede spørgsmål:

 • Er forløbet tilrettelagt, så der er mulighed for at nå målet?
 • Er det afviklet, så der er mulighed for at nå målet?
 • Er målet faktisk nået?

Skalalen går fra 1-5, og hvis spørgsmål har fået under 3 i bedømmelse, bliver der kigget særligt på det område i det opfølgende arbejde, der altid finder sted af både undervisere og ledelse.

Undersøgelser over studietilfredshed
Derudover følger højskolen de studerendes vurderinger gennem jævnlige undersøgelser af studietilfredsheden. Disse undersøgelser forholder sig både til undervisningens kvalitet samlet set og til studiemiljøet.

Studietilfredshedsundersøgelse 2015 - de væsentligste resultater (PDF)

Studietilfredshedsundersøgelse 2015 - hele rapporten (PDF)

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Det her MC Einar-pladecover hænger på væggen i Einar Enemarks stue. Han spillede den plade og meget andet for Nicolai og mig, da vi for to uger siden interviewede ham om at stamme, og hvordan det er for ham ikke at stamme, når han rapper. Det er en oplevelse, jeg vil huske længe. 
#stammerneogmusikkensfrieord #detheddervoresfeature #radio #dmjx #journaliststuderende #påturtilkøbenhavn
 • The long wait before the stars collide and shower gold around the universe.
 • The birth place of Harry Potter, Sherlock Holmes & Nessie. #scotland #FranDoesEurope #dmjx #wkuabroad
 • First NFL-game and a stadium - and sideline tour. Crazy good day! Thanks Tim and Paula 🙏🏈🔴#chiefs #chiefskingdom #chiefsvssteelers #nfl #stadiumtour #usa #kansascity #dmjx #udveksling @bacht99
 • VAFLER TIL AFTENSMAD! Som kommunikatør er det vigtigt at holde sig opdateret på de store trends. Derfor har jeg med min gode ven @carlssonpataget inviteret gutterne på et fagligt oplæg om en af de helt store trends netop nu: Vafler til aftensmad. Forretten består af vafler med tomat, basilikum og hvidløg vendt i ekstra jomfru olivenolie. Til hovedret har vi vafler med oksekød fra højlandskvæg badet i kærlighed og avokado, tomat og en skyblød dressing med erotiske undertoner af hvidløg. Desserten består af vafler med vaniljeis, nutella, flødeskum og jordbærmarmelade. Vi håber, at @mikkel.kryger, @poulkrebsmusik og @natholdet er stolte - velbekomme. #dmjx #dmjxminuge @danielhjepsen
 • (2/5) "I needed her to be real, even though she almost didn't exist. You do not have to have to be big in order to leave deep footsteps." On November 20, 2016, Sine Damgaard Muusmann was told that her unborn daughter had an incurable spinal cord infection, and that she would not survive the birth. Anna Winsløv has written a heartbreakingly beautiful article about Sine's story for @magasinetcitat, accompanied by my photograph of Sine and the wilderness near her house. © Aleksander Klug / COMA

#comaimages #dmjxphoto #dmjx #photojournalism #health #infantloss @comaimages @dmjxphoto
 • Subculture by Nivikka. @by.nma
 • Over 30 timer med frustrationer, grin og en masse snacks senere blev anden udgave af Illustreret Bunker sendt til tryk i går. Find den i bunkerens bygninger eller på illbunker.dk den 25. oktober. 🎉 #layoutweekend#done#IllustreretBunker#dmjx#editorlife