Jeg har lært at slå universitetsknappen fra

 

"Som diplomjournalist bliver du udstyret med alle journalistens vigtigste værktøjer"

”Siden jeg blev cand.mag. i 2007, har jeg arbejdet på at dreje mig i en mere journalistisk retning”, siger diplomjournalist Maria Kyhl. Foto: Danny Enderberg.

Rigtig mange af Danmarks Medie- og journalisthøjskoles kursister på den fleksible diplomuddannelse er akademikere, som gerne vil beherske de værktøjer, som journalister ubesværet benytter til at vinkle, formidle og skære ind til benet med. Vores kurser er praksisnære. Du lærer at gøre tingene. Udføre. Eksekvere. Handle. Skrive. 

Håndværk, research, interview og sprog
Der er stor fleksibilitet i uddannelsen, og du kan vælge mellem mange kurser, som tilsammen bliver din personligt skræddersyede uddannelse.

Grundstammen inden for den journalistiske specialisering udgøres af tre store håndværksfag, hvor du lærer de grundlæggende journalistiske metoder, værktøjer og greb:

Bliv klædt godt på

Uanset om du vil bruge dine nye færdigheder til at få job inden for kommunikation, journalistik og formidling, eller om du savner redskaber og pondus til at udføre nuværende formidlingsopgaver, kan du forvente at blive godt klædt på.

Her kan du læse meget mere om den fleksible diplomuddannelse og de mange kurser, som kan indgå i uddannelsen.

Du finder også kontaktdata til vores studievejleder, som kan fortælle mere om uddannelsen og dens opbygning samt hjælpe med at sammensætte en uddannelsesplan med udgangspunkt i din baggrund og dine fremtidsønsker. 

Mød Maria Kyhl, som har suppleret sin universitetsuddannelse med en fleksibel diplomuddannelse i journalistik

- Siden jeg blev cand.mag. i 2007, har jeg arbejdet på at dreje mig i en mere journalistisk retning. Man skal lære at slå universitetsknappen fra. Og det er kommet til mig sådan drypvist i takt med, at jeg har fået flere journalistiske redskaber. 
 

"Jeg er gradvist kommet til at føle mig som journalist"

 

Jeg havde hørt fra andre, at det var godt at tage en fleksibel diplomuddannelse, og det har det været. Jeg er gradvist kommet til at føle mig som journalist.

Målet med uddannelsen var at få et kommunikationsjob, hvor jeg skal skrive en masse. Hvor der både er deadlines og muligheder for at nørkle lidt mere med opgaverne. 

Maria Kyhl er i dag ansat som kommunikationskonsulent hos Skovvænget, Region Hovedstaden. 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • På jagt efter den gode historie (og ænder) ⚓️ #andejagt #DMJX
  • På trappen til fredagsbaren på @dmjx i Aarhus, hvor mine forældre mødte hinanden for over 20 år siden. Og gudskelov for det 👨‍👩‍👧💜 @lisewestphal @rasemborg #dmjx #kajgf #aarhus #love #tb
  • Verdens bedste rustur er ved at være forbi 💔 #såhyggeligt #såsjovt #dmjx #jegerhooked #nuerjegtræt #seriklelængeresådanud #førbillede
  • Verdens sejeste barhold er endelig blevet færdig med at rydde op efter KaJ-fest #kajgf #dmjx #kurtstrandbar #fredagsbaren #trættetyper #sendmeresøvn #sidstemandlukkerogslukker
  • Presentation of innovation solution to the client 
_
#dmjx #dmjxx16 #addingvalue #technology
  • Presentation of three weeks of work on an innovation project. Client presentation
_
#dmjxx16 #dmjx #technology #addingvalue
  • Presentation time. 
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue #technology
  • Presentation to the client. All groups had interesting concepts that improves the clients product with a way to connect with people baked in.
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue