Michael Starbæk Jeppesen

Gæsteunderviser

Arbejdsopgaver

Michael Starbæk Jeppesen er uddannet HD i Afsætningsøkonomi fra CBS og har gennem mere end 17 år beskæftiget sig med salg og marketing (BtC & BtB) på såvel kundeside som bureauside.

Michael har en udpræget kommerciel og digital forståelse, bred praktisk erfaring og et solidt teoretisk fundament. Han evner at viderebringe sin viden og indsigt på inspirerende og entusiastisk vis. Han har værktøjskassen i orden og et utal af cases med i bagagen. Han har altid kunden i centrum og et stærkt fokus på værdiskabelse. Michael har en strategisk og innovativ tilgang til forretningsudvikling og udfordrer altid vanetænkningen.

Kommerciel direktør hos Reto-Moto, der ejer og driver MMO spillet Heroes & Generals. Tidligere har Michael en fortid hos DKT A/S, Tivoli A/S, TV2 Danmark, flere af landets største reklamebureauer og egen konsulentvirksomhed indenfor forretningsudvikling.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer
  • Har i denne uge haft fornøjelsen af at interviewe Luna Richardt, for derefter at skrive en artikel, som handler om de forventninger, der følger med, når man deltager i Den Store Bagedyst 🍰✌🏼
#dmjx #dmjxe16 #denstorebagedyst
  • Portrait of Emma 🌺 @emmaheythunbo #photography #portrait #dmjx