Jens Ringsmose

Gæsteunderviser

CV

PhD, Jens Ringsmose er lektor ved Center for War Studies/Institut for Statskundskab Syddansk Universitet.

Hans forskningsinteresser er blandt andet: medie-militære relationer, militærstrategi, NATO samt teknologi og væbnet konflikt. Han leder i øjeblikket et større forskningsprojekt om forholdet mellem de danske medier og militæret i forbindelse med de seneste ti års væbnede engagementer.

Jens Ringsmose fungerer desuden som uddannelseskoordinater på den engelsksprogede masteruddannelse Master of International Security and Law.

Jens Ringsmose er oprindeligt uddannet historiker og har tidligere været ansat ved Dansk Institut for Militære Studier. I 2009 var har gæsteforsker ved NATO Defence College i Rom, og i efteråret 2013 vil han være tilknyttet Center for Strategic and International Studies i Washington DC.

Jens Ringsmose har publiceret i en række internationale og danske tidsskrifter (blandt andet International Politics, Contemporary Security Policy, European Security, International Relations og Politica). I øjeblikket arbejdet han på to bøger om forholdet mellem medierne og militæræret i en danske kontekst.

Yderlig informationer:

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer
  • Har i denne uge haft fornøjelsen af at interviewe Luna Richardt, for derefter at skrive en artikel, som handler om de forventninger, der følger med, når man deltager i Den Store Bagedyst 🍰✌🏼
#dmjx #dmjxe16 #denstorebagedyst
  • Portrait of Emma 🌺 @emmaheythunbo #photography #portrait #dmjx